Fetița jurnalistului Christian Sabbagh, de o inteligență sclipitoare la 4 anișori | Demamici.ro

Fetița jurnalistului Christian Sabbagh, orintre micile genii din România

Fetița jurnalistului Christian Sabbagh, de o inteligență sclipitoare la 4 anișori. Fetița jurnalistului Christian Sabbagh și a soției sale, Iulia Sabbagh, este o minune de copil.
La doar 4 anișori, micuța Anais Sabbagh le oferă motive de mândrie părinților ei.

Fetița are o inteligență sclipitoare și până la această vârstă, a câștigat deja patru medalii la concursuri naționale și internaționale de inteligență pentru pitici.

Anais Sabbagh iubesște să se joace, însă pentru ea joaca se traduce prin studiu intens.

Fetița jurnalistului Christian Sabbagh, orintre micile genii din RomâniaFetița a dezvoltat singură o înclinație către studiu, iar prima care a observat acest lucru a fost educatoarea de la grădiniță, uimită de capacitatea copilei de a învăța rapid și dorința de a acumula cunoștințe de cultură generală.

Părinții ei, cunoscutul jurnalist Christian Sabbagh și soția lui, Iulia Sabbagh, au sprijinit-o pe micuța Anais și s-au ocupat ca fetița să facă meditații și cursuri suplimentare care să îi alimenteze setea de cunoaștere.

Fetița jurnalistului Christian Sabbagh, orintre micile genii din RomâniaRecent, Anais a participat la Concursul interdesciplinar Academia Junior, unde a urcat pe podium, pe primul loc. De asemenea, al doilea concurs interdisciplinar, câstigat de Anais anul acesta, este intitulat „Formidabilii”.

Fetița jurnalistului Christian Sabbagh, orintre micile genii din România

Până acum, Anais a câștigat premiul 1 la concursul „Academia Junior”, dar și premiul întâi la concursul international „Formidabilii”. Toate medaliile sunt primite pentru cultură generală, concursuri care includ și teste pentru logică, memorie, creativitate sau spirit de observație.

Christian Sabbagh, tată a 4 copii

Christian Sabbagh a fost căsătorit de 3 ori și are 4 copii (Eduard, Yasmine, Anais şi Cristi Jr) cu care are o relație foarte apropiată. În ceea ce o privește pe Yasmine, crainicul TV a declarat: „Am o relaţie extraordinară cu Yasmine, la fel cum am cu toţi copiii mei. Nu cred că vreo secundă a simţit că suntem departe unul de celălalt. Întotdeauna vorbesc respectuos despre mama ei, are o relaţie foarte bună cu Iulia (actuala soție n.r.)”.

Vezi si: Silvia Lăuneanu se mândrește cu micuțul ei genial: „La 1 an știa toate literele. Scrie și calculează ore întregi” | Demamici.ro

Vezi si: Printre geniile lumii la 7 ani. Robert are o minte care il situeaza in 1% din populatia lumii VIDEO | Demamici.ro