Fetita abandonata intr-o punga, pe marginea unui drum, dorita de sute de familii. Oamenii stau la rand sa o adopte | Demamici.ro

Fetita abandonata intr-o punga, pe marginea unui drum, dorita de sute de familii. Oamenii stau la rand sa o adopte | Demamici.ro

Părinții dornici se aliniază pentru a-i oferi fetitei abandonate, pe marginea unui drum, o casă pentru totdeauna.

Oficialii spun că acest copil, care a fost numit India, nu duce lipsă de oameni care doresc să o adopte.

„Avem oameni care așteaptă la rand pentru a oferi acestui copil o casă pentru totdeauna”, a declarat Tom Rawlings, directorul diviziei de servicii familiale și de copii din Georgia, „Good Morning America”.

Autoritățile spun că mai mult de 1.000 de persoane sunt interesate să o adopte pe India.

În prezent, există o listă de așteptare a aproximativ 200 de familii care doresc să adopte copii doar în Georgia, potrivit lui Rawlings.

Fetita a fost găsită de două surori, Kyler Ragatz și Kayla Ragatz, care au contactat poliția imediat după ora 22:00, in data de 6 iunie, în Forsyth County, la nord de Atlanta.

Copilele au spus că au auzit un zgomot ca cel de pisică și au văzut un braț de copil ieșind dintr-o pungă de plastic.

Când polițișii au sosit pe drumul Daves Creek din Cumming au găsit copilul care încă mai avea cordonul ombilical atașat și era plin de sânge de la naștere.

India nu a suferit leziuni semnificative. Videoclipul salvării, înregistrat pe aparatul foto al unui ofițer, a fost făcut public marți. (Puteti urmari momentul emotionant al salvarii micutei AICI!)

Se poate observa cum un polițist se îndreaptă spre punga de cumpărături din plastic in care se afla bebelusul.

„După ce am reușit să o luam, să o înfășurăm, să o încâlzim puțin, am reușit să „vorbesc” cu ea puțin,”, a declarat deputatul Forsyth Sheriff, Terry Roper, care a venit primul la locul cu pricina.

1000 de oameni așteaptă în linie ca să adopte o fetiță

„Am vrut să-i ofer confort. Puțin mai târziu mi-am dat seama că a fost prima dată când a simțit iubirea și m-am simțit onorat că am putut să-i ofer asta”.

India a fost înmânată medicilor veniți la fața locului, care i-au acordat primul ajutor inainte de a o pune într-o păturică.

Autoritățile au căutat-o pe mama fetei din data de 6 iunie, întrebând chiar și pe Twitter pentru a vedea dacă cineva din zonă știe „o femeie care a fost în ultimul trimestru de sarcină”.

Oficialii solicită sfaturi despre o femeie care a născut recent, dar nu are un copil aflat în custodia ei.

Rawlings a spus că India zâmbește și râde acum și este bine îngrijită. Din motive de confidențialitate nu a putut spune unde este.

1000 de oameni așteaptă în linie ca să adopte o fetiță

„În serviciile de protecție a copilului avem de-a face cu o mulțime de tragedii, bineînțeles, dar este minunat să avem parte și de un miracol”, a spus Rawlings despre supraviețuirea fetiței India. „Și acesta este cu adevărat un miracol.”

„Am lucrat timp de aproape 20 de ani pentru serviciile de protecție a copilului, aceasta fiind una dintre minunile cele mai interesante și grozave pe care le-am văzut în viața mea”, a adăugat el.