Enrique Iglesias și Anna Kournikova își aniversează gemenii. Micuții au împlinit 3 ani și sunt adorabili | Demamici.ro

Enrique Iglesias și Anna Kournikova își aniversează gemenii. Micuții au împlinit 3 ani și sunt adorabili | Demamici.ro

Enrique Iglesias și Anna Kournikova își aniversează gemenii. Micuții au împlinit 3 ani și sunt adorabili. Cuplul Enrique Iglesias – Anna Kournikova sunt fericiții părinți ai unor de gemeni superbi.

Artistul și fosta tenismenă au împreună o pereche de gemeni, un băiețel și o fetiță, iar de curând Anna Kournikova a mai adus pe lume o fetiță.

Enrique Iglesias și Anna Kournikova își aniversează gemenii. Micuții au împlinit 3 ani și sunt adorabili |Recent, celebrul cuplu și-a aniversat gemenii, care au împlinit 3 anișori. Părinții micuților au postat pe rețelele de socializare câte o fotografie cu micuții lor sărbătoriți.

Enrique Iglesias și Anna Kournikova își aniversează gemenii. Micuții au împlinit 3 ani și sunt adorabili |Imaginile au strâns sute de mii de like-uri și comentarii, iar fanii și admiratorii de pretutindeni le-au transmis cele mai frumoase gânduri.

Enrique Iglesias și Anna Kournikova își aniversează gemenii. Micuții au împlinit 3 ani și sunt adorabili |La vârsta de 3 ani, trăsăturile gemenilor au început deja să prindă contur.
În timp ce fetița seamănă cu mămica Anna Kournikova, băiețelul a moștenit trăsăturile tatălui său.

Enrique Iglesias și Anna Kurnikova formează un cuplu din 2001. În 2017, soții celebri au devenit părinți de gemeni pereche. Nicholas și Lucy se numesc copilașii care le fac zilele mai frumoase.

Artistul în vârstă de 44 de ani și-a cucerit fanii cu filmulețele postate pe Instagram în care se joacă cu frumoasa fetiță. Se pare că Nicholas îi moștenește talentul artistic, căci în imaginile făcute publice de cântăreț, micuțul pare că are ritm și ureche muzicală.

Despre rolul de tată, Enrique Iglesias a mărturisit: „Am schimbat scutece în spital şi apoi acasă, însă recunosc că nu mă dau în vânt după asta. Îmi place mult mai mult să-i hrănesc cu biberonul”.

Pe 30 ianuarie 2020, rusoaica Anna Kournikova a devenit mămică pentru a treia oară după ce a adus pe lume o fetiță.

Enrique Iglesias și Anna Kournikova își aniversează gemenii. Micuții au împlinit 3 ani și sunt adorabili |Enrique Iglesias și Anna Kournikova formează unul din cele mai trainice cupluri din showbiz. Cei doi vor sărbători în curând 20 de ani de relație.

Enrique Iglesias și Anna Kournikova își aniversează gemenii. Micuții au împlinit 3 ani și sunt adorabili |

Enrique Iglesias și Anna Kournikova își aniversează gemenii. Micuții au împlinit 3 ani și sunt adorabili |

Vezi si: Angelina Jolie, mamă cu 6 copii: „Încerc mereu să fiu calmă în fața copiilor, iar ei să nu-mi simtă fricile” | Demamici.ro

Vezi si: Actrița Christie McGinity, care suferă de nanism, plânge moartea bebelușului ei de doar 2 săptămâni | Demamici.ro