Clip viral: Doi baietei alearga unul spre altul si se imbratiseaza dupa ce nu s-au mai vazut de mult timp VIDEO | Demamici.ro

Clip viral: Doi baietei alearga unul spre altul si se imbratiseaza

Clip viral: Doi baietei alearga unul spre altul si se imbratiseaza. Sunt imagini care au smuls un zambet, poate chiar si o lacrima, multor internauti. Acest clip viral a facut senzatie pe Facebook, dupa ce un tata si-a surprins copilul in timp ce se intalneste intamplator, pe strada, cu cel mai bun prieten al sau.

Un tatic, care isi filma copilul in timpul unei plimbari pe strazile din New York, a reusit sa surprinda un moment care a ajuns viral. Maxwell, baietelul sau, abia isi mai incape in piele de bucurie, atunci cand il observa in directia opusa pe cel mai bun prieten al sau, Finnegan.

Intalnirea celor doi a fost accidentala, iar acest lucru a starnit si mai mult entuziasmul micutilor. Cei doi baietei par mai fericiti ca niciodata atunci cand se revad pe strada.

Momentul cu adevarat adorabil al acestui clip viral este cand micutii alearga unul spre celalalt, cu bratele deschise, iar apoi se imbratiseaza.

Clip viral: Doi baietei alearga unul spre altul si se imbratiseaza

Clip viral: Doi baietei alearga unul spre altul si se imbratiseaza

„Este pur si simplu SUPERB. Finnegan + Maxwell = Cei mai buni prieteni. Daca am putea sa luam exemplu si sa fim cu totii asa… „, a scris Michael Cisneros, taticul lui Maxwell, in dreptul imaginilor filmate.

Clipul viral a ajuns chiar si in atentia publicatiilor si a televiziunilor. Intervievat despre relatia dintre cei doi copii, Micahel Cisneros a raspuns: „Cand nu sunt impreuna, fiecare intreaba mereu de celalalt.

Obisnuiesc sa mearga la cursuri de muzica impreuna si adora sa danseze. Amandoi sunt niste dansatori minunati.”

Finnegan si Maxwell nu sunt doar adorabili, ci ne invata pe toti cat de importante sunt acest gen de prietenii in viata fiecaruia. Si, mai ales, ca niciodata nu esti prea tanar pentru a lega o relatie atat de stransa cu un alt suflet. Clipul a devenit viral.

https://www.facebook.com/MattDevittWINK/videos/855483401512798/