Cele mai cool ținute la dublu, creative și accesibile, pentru mamă și fiică, de la TEX, brandul Carrefour | Demamici.ro

Cele mai cool ținute la dublu, creative și accesibile, pentru mamă și fiică, de la TEX, brandul Carrefour | Demamici.ro

Cele mai cool ținute la dublu, creative și accesibile, pentru mamă și fiică, de la TEX, brandul Carrefour. Dacă se vorbește des despre „bondingul” dintre tați și băieți, despre distracția „ca fetele” și joaca împreună dintre mame și fiice nu prea se discută. E un fel de secret numai al lor. Și, înainte ca băieții să zâmbească, să știți, domnilor, că fetele învață foarte des de la mamele lor lucruri cât se poate de serioase.

O mulțime de băieți își aduc aminte cu respect de fiica profesoarei de matematică (sau, după caz, de chimie, fizică… ) – deșteaptă, drăguță și, vai, inaccesibilă. Uneori trebuie să te pui bine cu burta pe carte ca să cucerești o fată. Măcar de aia și tot merită să înveți.

Așa că ținutele la dublu, mamă-fiică, pentru sărbătorile de iarnă sunt fix la fel ca tricourile asortate pe care le poartă la meci tații și băieții lor. „Cringe factor” +100, dar e funny. E doar reconfirmarea simplă a faptului că suntem la fel, că aparținem aceluiași trib și ne place să stăm împreună. Și pentru că am ajuns la subiectul „bucurii simple”, iată câteva sugestii de la TEX, un brand Carrefour, perfecte și pentru fiică, și pentru mamă: puloverul Santa’s team pentru mamă și pentru adolescenta de lângă ea.

În această iarnă, Carrefour celebrează feminitatea în toate versiunile ei. Ca parte a acestei alte sărbători, Carrefour vă oferă prețuri promoționale, livrare în maximum 72 ore oriunde în țară și livrare gratuită la comenzi în valoare de peste 150 de lei, opțiunea de a plăti în rate și retur gratuit în 30 de zile.

Cele mai cool ținute la dublu, creative și accesibile, pentru mamă și fiică. „Team mama”, echipament de la Carrefour TEX!

Urmează acea perioadă în care facem bilanțul și schițăm rezoluții pentru anul ce va să vină ori facem planuri la care visăm îndrăzneț. Oricare ar fi rezultatul, e perfect dacă ieși pe plus la capitolul iubire și conexiune cu tine, cu copiii, cu persoana care îți este alături și restul familiei, cu patrupedul care-ți înveselește diminețile (iar dacă ai un pește în acvariu sau un canar în colivie, tot bucurii matinale se cheamă).

Incertitudinile pandemiei, biroul relocat într-un colț al livingului, parfumul de dimineață înlocuit cu un gloss discret, asortat cu papucii de casă (sau cu pijamaua…). Partea bună e că acum ai privilegiul să poți sta toată ziua în haine de casă și în papuci 😊.

Iar acum îți poți asorta pijamalele cu cele ale fetei, sau chiar cu ale întregii familii. Iată câteva sugestii de la TEX, brandul de fashion al Carrefour: pijamaua cu ren și jacheta de casă pentru tine, la pachet cu o bluză călduroasă și lejeră pentru fiica ta. Pentru că nimic nu exprimă mai bine ideea de „team mama” decât o ținută „la dublu”.

Așadar: asortează tot ce poți! Pulovere, cămăși de noapte, papuci, mopine! Ideea e să fie fun & comod, și nu vă mai faceți griji pentru aparențe. De data asta, aparențele chiar contează și trebuie să arate fix așa: ca niște fete care se distrează. Girl power!

Nu e obligatoriu să stai în casă, în pijama, ca să simți că vine Crăciunul, și nu e musai să ai o ținută la fel ca a fiicei tale pentru a fi împreună, pentru a vă simți parte a aceleiași familii. Dar cu siguranță este mai distractiv.

Vezi si: E dovedit stiintific: legatura dintre mama si fiica e chiar si mai puternica decat am fi crezut | Demamici.ro

Vezi si: Catre fiica mea: „Esti viata si lumea mea toata!” | Demamici.ro