Cătălina Grama, o mămică împlinită! Jojo a serbat-o pe Zora, fetița ei de 4 ani: „Mulțumită ție trăiesc cu fluturi în stomac în fiecare zi” | Demamici.ro

Cătălina Grama, o mămică împlinită! Jojo a serbat-o pe Zora, fetița ei de 4 ani:

Cătălina Grama, o mămică împlinită! Jojo a serbat-o pe Zora, fetița ei de 4 ani. Cătălina Grama este o familistă convinsă și după mulți ani în care a fost mamă de băiat, în urmă cu patru ani, actrița a mai trăit un nou miracol: a devenit și mama unei fetițe.

Jojo a sărbătorit-o în acest weekend pe micuța Zora, fetița pe care o are împreună cu actorul Paul Ipate.

Vedeta mai are un băiat, pe Achim, în vârstă de 9 ani, dintr-o căsnicie anterioară.

Cătălina Grama, o mămică împlinită! Jojo a serbat-o pe Zora, fetița ei de 4 ani

Într-o postare pe rețelele de socializare, Jojo a încercat să explice în câteva rânduri cum a transformat-o venirea pe lume a celui de-al doilea copil, din noua ei căsnicie și, mai ales, experiența de a fi mamă de fetiță.

Cătălina Grama, o mămică împlinită! Jojo a serbat-o pe Zora, fetița ei de 4 ani: "Mulțumită ție trăiesc cu fluturi în stomac în fiecare zi"

„La multi ani Zora! Avem parte de cei mai frumosi zori de zi de 4 ani incoace datorita tie, copila minunata! Te iubim mai presus de orice si iti multumim ca ne-ai ales sa iti fim parinti! Nu mi-am imaginat niciodata ca voi avea si o fetita si Dumnezeu m-a binecuvantat cu tine… Acum stiu ce inseamna sa traiesc cu fluturi in stomac in fiecare zi a vietii mele! Sa fii sanatoasa si sa ne luminezi mereu casa si viata cu razele tale! La multi ani! @paulipate iti multumesc ca mi-ai daruit-o pe Zora! Te iubesc!”, a scris actrița.

Cătălina Grama, o mămică împlinită! Jojo a serbat-o pe Zora, fetița ei de 4 ani: "Mulțumită ție trăiesc cu fluturi în stomac în fiecare zi"

Jojo evită să posteze fotografii cu Achim pe rețelele de socializare

Actrița își iubește în mod egal ambii copii, chiar dacă este mult mai discretă în ceea ce îl privește pe băiețelul ei.

Motivul are de-a face cu dorința lui Achim, care nu se simte prea bine atunci când e fotografiat și și-a rugat mama să îi respecte dorința.

Cătălina Grama, o mămică împlinită! Jojo a serbat-o pe Zora, fetița ei de 4 ani: "Mulțumită ție trăiesc cu fluturi în stomac în fiecare zi"

„Astazi este ziua omuletului meu care m-a invatat sa fiu mama! Am incercat sa fac o poza, insa nu a fost chip! Swipe sa vedeti ce a iesit: instagram vs reality! La multi ani Achim, baiatul meu special, sclipitor, amuzant si iubitor! Am implinit impreuna 9 ani de iubire suprema!

Te iubesc pana la cer si dupa! Asa incapatanat cum esti. P.S: Mi-a zis ca de ce trebuie sa faca poza de ziua lui, ca sa il vada tot globul pamantesc?! Asta ca sa nu ma mai intrebati de ce nu postez poze cu el! Sa ne traiesti Achim Ioan Grama”, a scris Jojo la ultima aniversare a băiatului ei.

Vezi si: Lili Sandu a slăbit 17 kg în mai puțin de 2 luni după naștere. Cum a reușit? | Demamici.ro

Vezi si: Lavinia Petrea, mamă de 3 ori: „Trei medici diferiți mi-au spus că trebuie să opresc sarcina” | Demamici.ro