Baietel de 5 ani, diagnosticat cu COVID-19. Marturisirile mamei: „Ma intreba daca va muri!” | Demamici.ro

Baietel de 5 ani, diagnosticat cu COVID-19. Marturisirile mamei:

Baietel de 5 ani, diagnosticat cu COVID-19. Marturisirile mamei: „Ma intreba daca va muri!” Lauren Fulbrook, o mama in varsta de 30 de ani, din Worcestershire, a ales sa-si impartaseasca experienta dupa ce fiul sau Alfie a fost diagnosticat cu COVID-19.

Baietelul de 5 ani a inceput sa aiba simptome pe data de 16 martie. Temperatura corpului a crescut foarte mult, a inceput sa vomite si sa aiba halucinatii. Alfie a fost internat in spital alaturi de mama sa, intrucat si aceasta prezenta simptome ale infectiei cu noul coronavirus.

Vezi si: O gravida care a nascut la Medlife, depistata cu COVID-19 | Demamici.ro

Baietel de 5 ani, diagnosticat cu COVID-19. Marturisirile mamei: "Ma intreba daca va muri!" | Demamici.ro

Baietel de 5 ani, diagnosticat cu COVID-19. Marturisirile mamei: „Ma intreba daca va muri!”

Lauren Fulbrook a facut un apel pe contul sau de socializare. A rugat pe toata lumea sa ramana in casa. S-a simtit neputincioasa sa-si vada fiul intr-o asemenea suferinta si spune ca a fost una dintre cele mai groaznice experiente prin care a trecut alaturi de fiul sau, Alfie.

Baietel de 5 ani, diagnosticat cu COVID-19. Marturisirile mamei: "Ma intreba daca va muri!" | Demamici.ro

„Coronavirusul nu este o gluma. Nu mai ascundeti gunoiul sub pres si incetati sa mai puneti in pericol viata altora doar pentru ca vreti sa iesiti din casa sau pentru ca aveti nevoie de 7 pachete de hartie igienica sau Dumnezeu mai stie ce.

Avand un caz de COVID-19 in casa am vazut ce efecte are aceasta boala. Am fost nevoita sa-mi vad fiul de 5 ani cum se transforma dintr-un baietel plin de energie intr-un copil care nu se misca, nu mananca, care cu greu bea lichide sau urineaza.

Temperatura nu ii scadea sub 40 de grade Celsius, iar cea mai mare valoare a fost de 42,3 grade Celsius. A inceput sa vomite si l-am vazut cum halucineaza sau plange din cauza durerilor de cap.

Baietel de 5 ani, diagnosticat cu COVID-19. Marturisirile mamei: "Ma intreba daca va muri!" | Demamici.ro

Am vazut cum a fost dus la spital cu ambulanta, pus in izolare. Zacea pe patul de spital si ma intreba daca va muri. Sa vezi asa ceva este foarte dureros pentru o mama.

Pulsul i-a ajuns la 180 de batai, transpiratia ii curgea, in timp ce tremura din tot corpul. Ca mama, sa nu pot face nimic pentru copilul meu a fost ingrozitor.

A fost una dintre cele mai groaznice experiente pe care le-am trait in viata mea. Asa ca, va rog, stati in casa, chiar daca asta inseamna sa nu mai puteti face multe lucruri. Practicati distantarea sociala. Cu cat cat toata lumea se conformeaza acestor reguli, cu atat totul se va termina mai rapid. Va rog sa va ganditi la sanatatea voastra si a celorlalti”, a scris Lauren Fulbrook, pe contul sau de socializare.

Baietel de 5 ani, diagnosticat cu COVID-19. Marturisirile mamei: "Ma intreba daca va muri!" | Demamici.ro

Vezi si: Fetita de 12 ani, infectata cu COVID-19, respira cu ajutorul unui ventilator. „Lupta sa traiasca!” | Demamici.ro

Vezi si: O mama, nevoita sa stea departe de fiul ei aflat pe moarte, din cauza coronavirusului | Demamici.ro