Astepta cu sufletul la gura sa-si cunoasca fetita, insa micuta a murit in burtica | Demamici.ro

Astepta cu sufletul la gura sa-si cunoasca fetita, insa micuta a murit in burtica | Demamici.ro

O mamă devastată a descris durerea de la prima înmormântare la care a participat vreodata. A fost inmormantarea propriei fiice.

Jade Smith fusese încântată să afle că era însărcinată după ce și-a văzut prietenele savurând momentele ca mămici. Primele șase luni au trecut relativ fără probleme.

Pe 28 februarie, Jade a început să observe mișcări reduse ale fatului, dar, în ciuda faptului că a menționat-o la o întâlnire cu medicul cu care a discutat si despre diabetul gestațional în acea zi, cadrul medical a susținut că bebelusul „prospera”.

Însă viața tinerei de doar 25 de ani „s-a schimbat complet”, pentru totdeauna, doar o zi mai târziu. La o ecografie de rutina, cea de la 36 de săptămâni, mamica a primit vestea devastatoare ca fiica ei a murit, in burtica.

O mama devastata

În ciuda vârstei de 25 de ani, Jade a trecut printr-o durere inimaginabila, aceea de a aduce pe lume un copilas fara viata.

Dupa cateva luni in care a suferit in tacere, tanara mamica, în sfârșit, se simte pregătită să vorbească despre experienta prin care a trecut. A decis sa faca public cazul sau pentru ca alte viitoare mamici să conștientizeze pericolele mișcării fetale reduse și solicită ca această problemă să fie tratată mai în serios.

Jade, din Raynes Park, sudul Londrei, a spus: „Moașa s-a uitat la mine și a spus doar: ” copilul tău a dispărut”. Mama mea țipa și avea o cădere. Nu am înțeles. Îmi împingem burtica așteptând ca ea să se miște.”

O mama devastată povestește cum prima înmormantare la care a asistat a fost la cea a fiicei ei, cu doua zile înainte de data limita a nașterii | Demamici.ro

„După ce am născut-o și a fost așezată în brațele mele, a fost cel mai rău sentiment din lume. Înmormantarea lui Darcie-Rose a fost prima la care am fost vreodată și a fost foarte grea.

Înmormântarea a fost foarte curând după nașterea ei. Am fost în șoc tot timpul. Îmi amintesc că am vorbit cu asistenta după naștere după înmormântare și i-am explicat că nu-mi amintesc foarte multe. Pierderea ei mi-a schimbat complet viața.”

O mama devastata

Când Jade s-a uitat la testul ei de sarcină pozitiv, anul trecut, a fost extrem de fericită. Isi dorea foarte mult cu copil, mai ales ca a fost martora momentelor fericite prin care treceau prietenii ei dupa ce au devenit parinti.

Jade a spus: „Când am aflat că sunt însărcinată, eram fericită. Toți prietenii mei au copii, iar eu eram singura fara bebelus. Am fost atât de încântata să mă alătur tuturor celorlaltor mămici.” Viata, insa, a fost nemiloasa cu tanara mamica.