Adela Popescu a nascut! Cum arata dupa 5 ore de travaliu – primele fotografii cu mamica si bebelusul | Demamici.ro

Adela Popescu a nascut! Cum arata dupa 5 ore de travaliu - primele fotografii cu mamica si bebelusul | Demamici.ro

Adela Popescu a adus pe lume cel de-al doilea copil al cuplului, un baietel perfect sanatos care a avut la nastere 3430 g si 51 cm. Vedeta de televiziune si Radu Valcan mai au impreuna un baietel de 2 ani jumatate, pe nume Alexandru. La doar cateva ore dupa nastere, Adela s-a lasat fotografiata in salon si a impartasit vestea cu prietenii de pe contul de socializare.

„Gataaaaaa! Uraaaa! Iata chipul meu obosit, imediat ce am iesit din sala, dupa cinci ore grele de travaliu. O fotografie mai buna nu am, dar sper ca simtiti si voi fericirea nemasurata pe care o simt eu ca „flatiolul” e bine, sanatos, voios si mancacios. Va pupam toti patru!”, a scris Adela pe contul de Instagram.

Adela Popescu a nascut! Cum arata dupa 5 ore de travaliu - primele fotografii cu mamica si bebelusul | Demamici.ro

Radu Valcan a facut si el primele declaratii dupa venirea pe lume a celui de-al doilea fiu.

„Ne-am gândit deja la un nume, n-o să-l spun acum, îl mai ţinem puţin pentru noi. Este un nume simplu, nu este un nume căutat acum, nu este la modă să cauţi tot felul de nume care mai de care. Este deosebit pentru noi şi suntem convinşi că i se potriveşte foarte bine. Am avut emoţii foarte mari, dar nu în ceea ce priveşte naşterea în sine, pentru că ştiam că totul se va desfăşura foarte bine, având şi experienţa primei sarcini cu Alexandru şi cunoscând-o foarte bine pe Adela, ştiam că totul o să decurgă perfect normal.

Adela Popescu a nascut! Cum arata dupa 5 ore de travaliu - primele fotografii cu mamica si bebelusul | Demamici.ro

Am avut emoţii în ceea ce-l priveşte pe Alexandru pentru că nu ştiam interacţiunea dintre el şi cel mic, frăţiorul cel mic. A fost foarte bine, l-am dus şi pe el acolo, l-a văzut, l-a mângâiat, i-a oferit o jucărie”, a declarat prezentatorul TV pentru Antena Stars.

Adela Popescu si Radu Valcan s-au casatorit in 2015 si formeaza unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul romanesc.

Citeste si:

ANDREEA IBACKA A NASCUT O FETITA PERFECT SANATOASA! CABRAL: „GATA! UI’ CE FRUMOASA E! SEAMANA PE TAC’SU!!!”

SARCINA POATE FI CONTAGIOASA ☺️ STIINTA A DEMONSTRAT ASTA | DEMAMICI.RO

AL DOILEA COPIL VA FI MAI NEASTAMPARAT DECAT PRIMUL NASCUT? CE SPUN CERCETATORII | DEMAMICI.RO

CHIAR SI DUPA NASTERE, O PARTE DIN COPILUL TAU RAMANE IN TINE. E DEMONSTRAT STIINTIFIC – MICROCHIMERISMUL FETAL | DEMAMICI.RO