A pierdut sarcina după ce a stat 12 ore la Urgențe: „Nu vreau ca nimeni să treacă prin ce am trecut eu în acea zi” | Demamici.ro

A pierdut sarcina după ce a stat 12 ore la Urgențe:

A pierdut sarcina după ce a stat 12 ore la Urgențe. Scene de groază pentru o tânără din Marea Britanie, care a pierdut în lacrimi sarcina.

Amy Rennie , în vârstă de 18 ani, era însărcinată în 10 săptămâni când a fost nevoită să aștepte 12 ore pentru a fi primită la Urgențe. Cand i-a venit randul i s-a facut o ecografie prin care a fost constatat decesul bebelușului, potrivit Mirror.

A pierdut sarcina după ce a stat 12 ore la Urgențe: "Nu vreau ca nimeni să treacă prin ce am trecut eu în acea zi" | Demamici.ro

A pierdut sarcina

Conform declarațiilor femeii, a fost nevoită să aștepte pentru că în sală erau persoane care consumaseră alcool și droguri.

„Nu vreau ca nimeni să treacă prin ce am trecut eu în acea zi. Personalul se ocupa de oameni care consumaseră alcool și droguri și a fost oribil. Știu că nu sunt singura care a trecut prin asta. În acea seară erau mulți oameni care au fost nevoiți să aștepte ore întregi pentru a fi consultați”, a spus tanara.

A pierdut sarcina după ce a stat 12 ore la Urgențe: "Nu vreau ca nimeni să treacă prin ce am trecut eu în acea zi" | Demamici.ro

Amy mai are un baiat în vîrstă de un an și a mai spus că s-a prezentat la spital după ce a început să aibă sângerări. Ajunsa la spital, i s-a spus că timpul de așteptare poate fi foarte lung.

„Am întrebat la recepție dacă eu trebuie să aștept atât, dat fiind că aveam probleme cu sarcina și mi s-a spus că mai erau doar două persoane în fața mea și că după aceea pot fi consultată”, a mai spus aceasta.

I s-au recoltat câteva probe, iar asistentele i-au spus că totul este normal, desi femeia sângera în continuare.

După câteva ore de așteptare, Amy a fost luată de medici pentru un consult amănunțit, unde a aflat că și-a pierdut copilul. Dupa acest incident, conducerea spitalului a dat mai multe declarații.

„Ne pare enorm de rău să auzim de pierderea pacientei noastre și că timpul pe care l-a petrecut așteptând, a cauzat o astfel de situație.

Vom pune familia in legatura cu departamentul nostru de „Sprijin pentru pacienti” pentru ca intrebarile fara raspuns sa poata fi clarificate cu ajutorul colegilor nostri medici””, a spus un purtător de cuvânt al spitalului.