Mămici și tătici celebri

Iris, fetița cea mică a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda, a împlinit 3 ani: „Nu mai concep viața fără tine!” | Demamici.ro

Iris, fetița cea mică a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda, a împlinit 3 ani: „Nu mai concep viața fără tine!” Ziua de 17 martie este una deosebită în familia Clonda. Iris Selena, mezina cuplului Gabriela Cristea – Tavi Clonda, a împlinit 3 ani. Părinții au profitat de ocazie pentru a-i transmite mesaje și în mediul online. Prezentatoarea TV a mărturisit că este pentru prima dacă când Iris Selena își serbează ziua la grădiniță, împreună cu colegii.

Iris, fetița cea mică a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda, a împlinit 3 ani. Mesajul Gabrielei Cristea

„3 ani de Iris! 3 ani de bucurie nemărginită! 3 ani de când ne arăți cât de frumoasă e viața cu „Prâslica” răsfățată, dar și 3 ani de când simt că viața parcă gonește prea repede. Acum „esti fetiță mare”, așa cum spui tu, dar pentru mine ai să rămâi mereu „mica mea mică”. Am să păstrez mereu parfumul tău de bebelușă și bucuria momentelor când te țineam la sân și eram doar noi două, era acel moment al nostru. Astăzi ai avut prima petrecere „departe de noi”, la grădi, iar pentru prima dată ți-a fost „complice” surioara ta mai mare.

Afară de faptul că nu mai concep viața fără tine și că te iubesc necondiționat, vreau doar să-ți spun că mami și tati o să fie aici oricând și oricum să te prindă în brațe ca pe floare. La mulți ani, copil bucurie, la mulți ani, îngerul nostru! La mulți ani, Thea Iris Selena!”

Victoria, surioara mai mare, i-a transmis și ea un mesaj din suflet. Cele două au sărbătorit împreună, în colectivitate. „La multi Ani, dragă surioară! Te iubesc!”, este mesajul publicat pe contul de socializare al Victoriei Margot.

Iris, fetița cea mică a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda, a împlinit 3 ani. Tavi Clonda, mesaj emoționant pentru mezina familiei: „Tati te iubește!”

Tavi Clonda i-a transmis și el un mesaj mezinei familiei, prin intermediul contului de socializare. Artistul și-a declarat încă o dată iubirea infinită pe care o poartă ambelor fete, o iubire care nu poate fi măsurată în cuvinte și pe care doar un părinte o poate înțelege.

„După fericirea maximă, de neexprimat în cuvinte, trăită la nașterea Victoriei, nu mă așteptam să mai primesc încă o dată acest dar de la Dumnezeu, DAR pe care l-am primit fix acum 3 ani când a venit pe lume a doua minune a noastră, zeița Iris, cum îi spun eu, sau Irisela, Prâslea, Mougli sau simplu @theairisselena 💜👸🏻 Tati te iubește și va fi mereu lângă tine, în viața asta și după!✌🏼🙏🏻💪🏼”, a scris Tavi Clonda pe contul de Instagram.

Gabriela Cristea a născut-o pe Iris Selena, prin cezariană, pe 17.03.2019

Gabriela Cristea a născut în jurul orei 11:40. Prezentatoarea TV a adus pe lume cea de-a doua fetita a cuplului pe 17.03.2019, prin cezariană. Vedeta TV a fost nevoită să nască prin cezariană întrucât exista riscul unei rupturi de uter. Acesta este și motivul pentru care medicul care i-a monitorizat sarcina a programat intervenția chirurgicală la 37 de săptămâni de sarcină. Gabriela Cristea și-a adus pe lume prima fetita, pe Victoria, pe 23.09.2017. La doar câteva ore dupa venirea micuței pe lume, părinții au făcut publică prima fotografie cu bebelușa.

Vezi și: Gabriela Cristea a nascut a doua oara | Demamici.ro

Vezi și: Prima fotografie cu cea de-a doua fetita a Gabrielei Cristea! Cum o cheama pe micuta | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

3 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

4 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

5 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

5 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână