Un vasluian a facut fericiti 4 copii necajiti, de ziua lui de nastere. Le-a cumparat haine si i-a dus la film | Demamici.ro

Un vasluian a facut fericiti 4 copii necajiti, de ziua lui de nastere. Adrian, un barbat din judetul Vaslui, a decis sa-si sarbatoreasca ziua de nastere in compania a patru frati din Lipovat. Copiii fac parte dintr-o familie lipsita de posibilitati materiale, iar vasluianul le-a daruit bucurii celor mici, chiar in ziua in care a implinit 42 de ani.

In loc sa sarbatoreasca cu prietenii, cu multa mancare si bautura, barbatul a preferat sa-i faca fericiti pe cei patru frati. I-a dus mai intai la frizerie, apoi la pizzerie unde au mancat ce au poftit. Au pornit apoi prin magazine de unde Adrian le-a cumparat fiecaruia haine si incaltaminte. Dupa sesiunea de cumparaturi, copiii au mers, pentru prima data in viata lor, la cinema.

Vezi si: Denisa, eleva premianta din Botosani care nu a avut niciodata un bec aprins in casa | Demamici.ro

„Am simtit ca anul acesta, la împlinirea vârstei de 42 ani, sã fac mai mult decât o petrecere cu multã bãuturã si mâncare. Fiecare are ce mânca si ce bea acasã. Eu mi-am dorit sã fac altceva cu acei bani.

Mi-am petrecut ziua de nastere cu patru frati chinuiti de lipsuri. M-am strãduit sã le ofer ce si-au dorit. Au fost momente minunat de sincere. Si pentru mine, dar mai ales pentru ei.

Eu cred cã nicio petrecere nu mi-ar fi adus atâta multumire sufleteascã. Au venit tristi si au plecat acasã atât de bucurosi. Am primit cel mai sincer La multi ani!”, a declarat Adrian pentru vremeanoua.ro.

Vezi si: La 9 ani Roxana vrea sa devina medic, dar merge flamanda la scoala: „Un piure cu carne si salata mi-ar placea!” | Demamici.ro

Un vasluian a facut fericiti 4 copii necajiti, de ziua lui de nastere

Cel mai mare dintre frati are 16 ani si studiaza la Liceul cu Program Sportiv Vaslui. Este in clasa a X-a si isi doreste sa devina fotbalist. Cu toate ca are talent, baiatul nu poate face sport de performanta intrucat ii lipsesc resursele financiare.

Ceilalti frati care au iesit cu Adrian in oras au 15, 10 si 8 ani. Copiii mai au acasa un fratior de 2 luni. Mama se ocupa de casa si de copii, iar tatal lucreaza cu ziua pentru a le putea asigura cele necesare.

sursa FOTO

 

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni