Mămici și tătici celebri

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” Prințul Louis, mezinul Prințului William și al lui Kate Middleton, a împlinit vârsta de 6 ani.

Evenimentul a fost marcat și de Palatul Regal al Marii Britanii, printr-o postare aparte, semnată chiar de Prințesa de Wales Kate Middleton.

Deși monarhia britanică trece printr-o perioadă mai grea, după ce anul acesta s-a aflat că atât Regele Charles, cât și Kate Middleton au primit două diagnostice grele, familia regală rămâne până în pânzele albe un exemplu de optimism.

Pe contul lor oficial de Instagram, Kate Middleton a publicat o fotografie cu sărbătoritul familiei, micuțul prinț Louis, care a împlinit pe data de 23 aprilie vârsta de 6 ani.

În imagine, mezinul familiei este îmbrăcat într-o cămașă în carouri, în timp ce stă tolănit pe o păturică pe iarbă și zâmbește natural la camera foto. În dreptul fotografiei a apărut și un mesaj, semnat de mama lui.

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!”

„La mulți ani! Prințul Louis împlinește 6 ani, vă mulțumim pentru urări. Fotografia este semnată: Prințesa de Wales.”

Prințul Louis a crescut văzând cu ochii și seamănă tot mai mult cu tatăl lui, Prințul William.

De altfel, este binecunoscut faptul că prințul Louis este și alintatul familiei.

Surse de la Casa Regală spun că micuțul Louis ar fi preferatul regelui Charles, care deja i-ar fi pregătit o surpriză pentru anii ce vor veni.
Se pare că regele Charles ar fi decis ca mezinul Prințului William să primească în viitor unul dintre cele mai râvnite titluri de la Palat, și anume, acela de Duce de Edinburgh.

În prezent, este deținut de fratele Regelui Charles, Prințul Edward, iar anterior i-a aparținut tatălui monarhului, Prințul Philip.

Prințul Louis este năzdrăvanul familiei regale și nu de puține ori a făcut deliciul fotografilor, prin diverse mutrițe și reacții spontane, surprinse la evenimentele care se afla împreună cu familia.
Băiețelul în vârstă de 6 ani merge la școala Lambrook din Berkshire împreună cu ceilalți doi frați ai săi și, în ciuda flerului său rebel, băiatul este interesat deopotrivă și de îndatoririle regale.

Anul trecut, Prințesa de Wales dezvăluia că Prințul Louis o ajută deja cu cel mai mare proiect regal al ei, potrivit okmagazine.ro.

Kate Middleton și Prințul William au împreună trei copii. Primul născut, Prințul George, în vârstă de 10 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani și Prințul Louis, în vârstă de 6 ani.

Kate Middleton a anunțat recent că urmează un tratament pentru cancer: „Ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod care este adecvat pentru ei și să-i asigur că o să fiu bine”

Kate Middleton a anunțat primăvara aceasta că urmează un tratament pentru cancer. Prințesa de Wales spune că se află în stadiile inițiale ale tratamentului după ce în urma unor teste i-a fost depistat cancerul.

Detaliile despre cancer nu au fost dezvăluite, dar Palatul Kensington spune că este încrezător că prințesa va avea o recuperare completă. Declarația prințesei explică faptul că, atunci când a avut o operație abdominală în ianuarie, nu se știa că există vreun cancer.

„Totuși, testele efectuate după operație au arătat că există cancer. Echipa mea medicală a recomandat astfel să urmez un curs de chimioterapie preventivă și acum mă aflu în stadiile inițiale ale acestui tratament”, a spus prințesa.

Tratamentul cu chimioterapie a început la sfârșitul lunii februarie. Palatul a declarat că nu va împărtăși alte informații medicale private, inclusiv tipul de cancer.

De altfel, întreaga familie a fost precaută și în ceea ce îi privește pe copii și modul cum vor fi afectați de acest diagnostic.
Kate Middleton și Prințul William au decis să găsească cea mai bună modalitate prin care să le explice micuților ceea ce se întâmplă acum în familia lor.

„William și cu mine am făcut tot ce am putut pentru a procesa și a gestiona aceasta în privat, de dragul familiei noastre tinere.”

Prințesa a adăugat: „Ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod care este adecvat pentru ei și să-i asigur că o să fiu bine.”

Ea a spus că familia are acum nevoie de „puțin timp, spațiu și intimitate.”

Vezi și: Kate Middleton anunță că urmează un tratament pentru cancer: „Ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod care este adecvat pentru ei și să-i asigur că o să fiu bine” VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

8 ore

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

8 ore

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

2 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 săptămâni