La 83 de ani, bunicuta Sofia lucreaza la gradinita din Motru: „Cat oi trai, nu ma las de copii! Cat oi fi pe aici!” VIDEO | Demamici.ro

La 83 de ani, bunicuta Sofia lucreaza la gradinita din Motru. De peste 40 de ani, bunica Sofia face curatenie pentru copii. Batrana de 83 de ani este cea mai in varsta angajata a Inspectoratului Scolar.

Bunicuta lucreaza la Gradinita cu Program Normal Leurda din orasul Motru ca femeie de serviciu. Pentru aceasta munca primeste 440 de lei pe luna.

Nu pentru bani munceste bunicuta Sofia, ci de dragul copiilor.Cat oi trai, nu ma las de ei! Cat oi fi pe aici!”, a declarat femeia pentru Observator.

In fiecare dimineata, tanti Sofia se trezeste la 05:00 dimineata si are grija ca pana la ora 08:00, gradinita sa fie gata pentru copii.

Reporter: Va plac copiii?
Sofia Chitoran: Pai, daca nu imi placeau, nu stateam 41 de ani. De 41 de ani stau cu ei.

In primavara, batrana a fost la un pas sa ramana fara serviciu, insa mobilizarea extraordinara a oamenilor i-a fost de ajutor. Tanti Sofia a fost astfel reangajata si a ramas alaturi de copii.

Vezi si: La 83 de ani, bunica Sofia nu vrea să renunțe la slujba de femeie de serviciu de la grădiniță | Demamici.ro

Gradinita este pentru femeia de 83 de ani ca a doua casa. „Iarna, cand e ger, vin si fac focul si seara! Si plec cam pe la 21:00, pe la 21:30 plec de aici”, a adaugat batrana.

„Ati vazut cat de modesta si cat de mult bun simt are. Cand toata lumea a dorit sa o ajute financiar, dumneaei a refuzat si a spus ca nu are nevoie de acei bani.

La 83 de ani, bunicuta Sofia lucreaza la gradinita din Motru

Dumneaei vine mai mult pentru copii. Ei sunt viata ei. Aceasta munca de zi cu zi este viata dumneaei si ii da puterea de a merge mai departe”, a declarat Cosmin Morega, viceprimar in Motru.

Fiul bunicii Sofia este de acord ca mama sa sa munceasca la gradinita. O vede fericita, vede ca are un scop si ca merge cu drag la serviciu, iar fericirea femeii este cea mai importanta pentru el.

Vrea să lucreze în continuare. A făcut vizita medicală, e valabilă șase luni. Trebuie să mergem iar după cele șase luni. Mama vrea să rămână, ea zice că se termină grădinița înaintea ei. Eu sunt de acord să rămână, este viața ei”, a spus Eugen Chitoran, fiul bunicii Sofia.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o zi

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână