Primul Spa pentru bebelusi. Cum sunt rasfatati bebelusii cu varste cuprinse intre 2 zile si 6 luni VIDEO | Demamici.ro

Primul Spa pentru bebelusi. Cum sunt rasfatati bebelusii de pana in 6 luni. Baby Spa Perth este primul spa pentru bebelusi din Australia. Bebelusii cu varste cuprinse intre 2 zile si 6 luni sunt rasfatati prin masaj, hidroterapie si „bubby” o tehnica de inot aparte.

Micutilor le este atasat in jurul gatului un accesoriu special pentru inot care ii face sa se simta confortabil in apa si care le incurajeaza miscarile subacvatice.

Laura Sevenus este fondatoarea acestui spa care astazi detine mai multe locatii in diferite colturi ale lumii. Baby Spa Perth a ajuns in Marea Britanie si Africa de Sud. In cazile speciale pentru o singura persoana sau mai mari, in care bebelusii „socializeaza”, micutii sunt rasfatati din plin.

Placerea li se citeste pe chip, iar zambetele nu lipsesc de pe chipurile dragalase. Dupa miscarea din bazine, bebelusii merg la masaj unde sunt rasfatati cu ulei din seminte de struguri.

Cum bebelusii trec din mediul intrauterin in lumea exterioara, atingerea prin intermediul masajului ii ajuta sa se simta iubiti si in siguranta. Masajul ajuta, de asemenea, initierea comunicarii dintre parinte si copil, atingerea fiind prima „limba” pe care bebelusul o cunoaste in viata extrauterina.

Primul Spa pentru bebelusi. Cum sunt rasfatati bebelusii de pana in 6 luni

Beneficiile masajului pentru bebelusi

  • Promoveaza stabilirea unei legaturi stranse intre parinte si copil, o relatie de incredere si siguranta. Masajul faciliteaza dezvoltarea cognitiva si emotionala, precum si abilitatea de a invata.
  • Ajuta in stimularea sistemului digestiv si circulator, reducand disconfortul, constipatia si colicii.
  • Relaxare – combinatia dintre apa calduta si tehnicile de masaj ajuta la relaxarea bebelusilor si imbunatateste somnul. Un bebelus relaxat va avea o atentie mai buna. De asemenea, dezvoltarea emotionala si memoria sunt mai bune in randul micutilor mai odihniti, mai calmi si mai relaxati.

Beneficiile hidroterapiei pentru bebelusi

Senzatia de plutire in apa calduta poate avea numeroase beneficii asupra bebelusilor:

  • Musculatura si sistemul osos se intaresc datorita rezistentei pe care apa miscarile in apa le impun.
  • Miscarile in apa au un impact pozitiv asupra sistemului digestiv si circulator.
  • Presiunea exercitata de apa asupra pieptului determina sporirea capacitatii pulmonare prin intarirea muschilor intercostali si a sistemului respirator.
  • Practicata pe termen lung, hidroterapia are beneficii si asupra sistemului cardiovascular.
  • Reflexele de inot sunt stimulate. De asemenea, coordonarea miscarilor se dezvolta mai repede in mediul acvatic.

„Nu avem cuvinte sa le multumim celor din staff-ul Baby Day Spa pentru experienta minunata prin care am trecut in ultimele luni. Levi a urmat sedinte la spa de cand avea 4 saptamani si i-a placut fiecare minut petrecut la hidroterapie si masaj.

Mediul este amenajat astfel incat te invita la relaxare totala. Va multumesc ca l-ati tratat pe Levi ca pe un rege, in timp ce l-ati ajutat sa devina mai puternic. Multumesc pentru ca il faceti mereu sa zambeasca.

Recomand din tot sufletul Baby Spa si abia astept sa ne intoarcem aici cu bebe doi”, Kate Twigley, mama unuia dintre „clienti”.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

16 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni