Ștefan Bănică Jr, în vacanță cu cei trei copii. Radu Ștefan se mândrește cu sora lui frumoasă, Violeta | Demamici.ro

Ștefan Bănică Jr, în vacanță cu cei trei copii. Radu Ștefan se mândrește cu sora lui frumoasă, Violeta. Ștefan Bănică Jr. are toare motivele să se simtă un tată împlinit. Artistul are o relație apropiată cu cei doi copii mai mari ai săi, dar și aceștia se înțeleg de minune.

Vara aceasta, Ștefan Bănică a mers în vacanță însoțit de Radu Ștefan (19 ani), Violeta (14 ani), dar și de băiețelul de 2 ani pe care îl are împreună cu Lavinia Pîrva.

Cei trei s-au înțeles de minune, ce-i drept, mai greu cu frățiorul lor Alexandru, care vorbește mai mult pe limba lui.

Radu Ștefan a fost cel care a publicat o fotografie alături de sora lui, Violeta. Cei doi copii au moștenit, parcă, tot ce e mai frumos de la părinții lor. Radu Ștefan seamănă izbitor de mult cu tatăl său, dar având ochii pătrunzători ai mamei sale. De cealaltă parte, Violeta pare un mix perfect între Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr, moștenind și ea ochii verzi ai bunicului matern.

Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică Jr, își moștenește leit tatăl. „Sunt mândru de el, a intrat printre primii la UNATC – Actorie”

Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică Jr, își moștenește leit tatăl. „Sunt mândru de el, a intrat printre primii la UNATC – Actorie”. Ștefan Bănică Jr este tată a trei copii și, în ciuda faptului că fiecare copil este rodul unei povești de dragoste diferite din viața lui, artistul este alături de ei în fiecare etapă importantă din viața lor.

Radu Ștefan este primul lui copil, cel care l-a făcut să simtă pentru prima dată emoția de părinte.

Tânărul, admis anul acesta la UNATC, secția Actorie, a moștenit nu doar numele tatălui său și al bunicului său, dar și înclinația către actorie. Mulți colegi de breaslă de-ai lui Ștefan Bănică sunt uluiți inclusiv și de asemănarea izbitoarea dintre fiul său și el, amintind cu nostalgie de perioada din „Liceenii”.

Radu Ștefan este primul fiul al lui Ștefan Bănică Jr din relația Camelia Constantinescu. Deși cei doi nu au fost căsătoriți, ea a fost prima care i-a oferit un copil artistului.

Vezi si: Imagini unice cu cei doi fii ai lui Ștefan Bănică Jr. Radu Ștefan Bănică la plimbare, grijuliu, cu frățiorul mai mic | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni