Atenție, dacă mergeți în parcuri acvatice. O fetiță de 5 ani a rămas cu mâna blocată în scurgerea unui bazin din Mamaia | Demamici.ro

Atenție, dacă mergeți în parcuri acvatice. O fetiță de 5 ani a rămas cu mâna blocată în scurgerea unui bazin din Mamaia. Părinții unei fetițe de 5 ani au rămas îngroziți, după ce micuța a rămas cu mâna blocată în scurgerea unei piscine din Mamaia.

Tubul de absorbție al bazinului s-a dovedit a fi un pericol pentru fetiță, care a rămas cu mâna blocată acolo. Părinții au alertat imediat serviciul de urgențe 112, în timp ce restul turiștilor au intervenit și ei și au încercat să golească bazinul cu ajutorul unor găleți.

În scurt timp, la fața locului, s-au prezentat și echipajele de prim ajutor, dar și serviciile de descarcerare. Un martor a filmat întreaga scenă de la fața locului, iar în imagini se observă cum ceilalți oameni s-au mobilizat de urgență pentru salvarea micuței.

Potrivit observatornews.ro, militarii de la ISU au reuşit să scoată mâna fetiţei, dar o bucată de ţeavă a rămas prinsă de aceasta. Ulterior, fetița a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa. O primă variantă propusă de echipajele de la ISU a fost îndepărtarea bucății de țeavă cu ajutorul unui flex. În cele din urmă, medicii au reuşit să o scoată cu aparatura medicală din spital.

Mersul la piscină poate fi periculos pentru cei mici. Alți copii au fost intoxicați cu clor în piscina unui hotel din Mamaia

Copii, intoxicați cu clor în piscina unui hotel din Mamaia. Mai multe echipaje medicale au intervenit pentru îngrijirea a zece copii care s-au intoxicat cu clor după ce au intrat în piscina unui complex de lux din Mamaia. Cinci micuți au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Constanța de către echipaje SMURD, vineri, 25 iunie. Copiii, cu vârste cuprinse între 3 și 9 ani, au acuzat dureri în gât, tuse, iar unii dintre ei și vărsături. Părinții s-au alertat și au sunat la 112, informează adevărul.ro.

Micuții s-au jucat în piscina exterioară a hotelului, dedicată copiilor. După prânz au început să manifeste primele simptome: dureri în gât, tuse și stări de vomă. Piscina a fost închisă imediat pentru ca autoritățile să poată verifica nivelul de clor. Reprezentanții hotelului au declarat că abia după incident au observat că una dintre pompele care doza clorul s-a defectat. Ei susțin că acest lucru s-a petrecut în timpul zilei, de dimineață nivelul de clor fiind verificat și încadrându-se în limite normale.

Vezi si: Un baietel, la un pas de moarte dupa ce limba i-a ramas blocata in sticla de apa | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni