Caz revoltător în Galați! O femeie de 29 de ani și-a abandonat băiețelul de 4 ani pe stradă | Demamici.ro

Caz revoltător în Galați! O femeie de 29 de ani și-a abandonat băiețelul de 4 ani pe stradă. Un caz revoltător s-a petrecut la Galați. Un copil de doar 4 ani a fost abandonat de mamă în stradă pe motiv că nu are resurse financiare să îl crească, iar cel mic manifestă un comportament agresiv față de ea. Femeia i-a spus copilului că merge să cumpere covrigi. L-a lăsat să o aștepte și nu a revenit. Micuțul a fost găsit de polițiști speriat și dezorientat, iar acum se află în grija unui asistent maternal profesionist.

Copilul de doar 4 ani a fost găsit singur și speriat pe un bulevard din Galați. Trecătorii care l-au remarcat au sunat imediat la 112. Micuțul nu a știut să le spună polițiștilor unde locuiește, cum a ajuns acolo sau cum îi cheamă pe părinții lui. După ore bune, oamenii legii au reușit să dea de mama care îl abandonase. Au găsit-o la 60 de kilometri distanță de Galați, acasă la concubinul ei, loc în care se mutase de câteva luni împreună cu băiețelul pe care îl avea dintr-o altă relație. Femeia în vârstă de 29 de ani a recunoscut la audieri că a venit în Galați pentru a-și abandona copilul. L-a păcălit pe copil că merge să cumpere covrigi și revine.

Caz revoltător în Galați! O femeie de 29 de ani și-a abandonat băiețelul de 4 ani pe stradă

„Aceasta a precizat că și-a abandonat copilul deoarece nu are resurse financiare pentru a-i asigura buna creștere și pentru faptul că mama ei este extrem de agresivă atât cu ea, cât și cu copilul, și cu ea în prezența copilului. Ea nu poate să îl mai crească pentru că copilul manifestă un comportament agresiv față de dumneaei, o lovește”, a declarat Camelia Todorovici, avocat din oficiu, pentru Știrile Kanal D.

„S-a intocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abandon în familie, iar față de aceasta (n.r. – mamă) s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță”, a declarat Ciprian Stoica, purtător de cuvânt IPJ Galați.

Copilul a fost preluat de reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Galați.

„De la momentul în care am fost sesizați cu privire la această situație, copilul a fost asistat tot timpul de un psiholog împreună cu un asistent social. În acest moment copilul a fost preluat în regim de urgență și a fost plasat la un asistent maternal profesionist”, a declarat Tania Calcan, purtator de cuvânt DGASPC Galați.

Femeia și-a petrecut noaptea în arestul IPJ Galați și urmează să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, cu propunerea de arestare preventivă.

Vezi si: Peste 15 familii vor să-l adopte pe Cristian, bebelușul abandonat într-o pungă, de Crăciun VIDEO | Demamici.ro

Vezi si: Cine este femeia care și-a abandonat băiețelul într-o pungă, pe o stradă din București. Mai are 3 copii | Demamici

Vezi si: O femeie din Baia Mare, înger salvator pentru un bebeluș găsit abandonat la tomberon | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

3 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni