Dani Oțil „însărcinat” pentru o zi: „Gravidele sunt eroi fără capă” VIDEO | Demamici.ro

Dani Oțil „însărcinat” pentru o zi: „Gravidele sunt eroi fără capă”. Îndrăgitul prezentator TV a acceptat provocarea lansată de soția sa de a experimenta o zi întreagă viața unei femei însărcinate în opt luni. A cumpărat un pepene de 11 kilograme și l-a prins strâns de corp cu folie alimentară.

Dani Oțil „însărcinat” pentru o zi: „Gravidele sunt eroi fără capă”

Dani Oțil: „Dedic acest filmuleț tuturor gravidelor care mă vor înțelege, dar și bărbaților care sunt tătici și care ar trebui să știe că orice vorbă aruncată din greșeală sau voit se poate întoarce împotriva lor. Am avut curajul și nesăbuința, acum câteva zile, să-i zic Gabrielei că nu pare că are o burtă mare și grea. Și din motivul ăsta m-a pus să port un pepene toată ziua, la toate activitățile mele. Pepenele are aproximativ 11 kg.

Le-am calculat noi, plus, minus și l-am fixat cu foarte mare greutate. Eu nu știu cum Dumnezeu îl fixează pe bebeluș. Azi va trebui să facem activitățile normale ale unei gravide. În primul rând închisul pantalonilor care este imposibil… ”

Au urmat apoi provocările pe care graviduțele le întâlnesc zi de zi: îmbrăcatul, încheiatul pantalonilor care după câteva luni de sarcină devine imposibil, urcatul scărilor, datul jos din pat, legatul șireturilor sau condusul mașinii.

Dani Oțil a făcut toate activitățile zilei cu pepenele „la purtător”. A mers chiar și la tuns „însărcinat”, motiv de amuzament pentru stiliști. Experimentul făcut de Dani le-a amuzat pe mămici și a stârnit un val de reacții în mediul virtual. Graviduțele l-au provocat pe Dani să experimenteze și durerile nașterii, nu doar o zi din viața unei femei însărcinate.

„Respect Dani pentru ceea ce ai făcut, așa da iubire și respect pentru frumoasa ta soție, dar vezi că după 9 luni trebuie să ai travaliu. Cum faci și trebuie să treci și prin durerile nașterii. Să fiți sănătoși și fericiți, sarcină ușoară mai departe”, a fost unul dintre comentariile lăsate de internauțila video.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil vor avea un băiețel

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil trăiesc momente cu adevărat unice. Este pentru prima dată când cei doi se pregătesc să devină părinți, iar fiecare clipă pe care o trăiesc este cu adevărat magică.

Dani Oțil se pregătește să devină pentru prima dată tătic la vârsta de 40 de ani. Prezentatorul TV a mărturisit, odată cu vestea cea mare, că multă vreme a fost presat de cei din jur pe acest subiect, într-un mod nepotrivit.

„Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: cand faceți un copil… Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule…

Pentru toți…

hai că am glumit… nu pentru voi… ci pentru noi… o să avem un copil!

Am decis să spun aici, pentru că în curând mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede”, a scris Dani Oțil cu emoție și umor în același timp în urmă cu câteva luni.

Vezi si: Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit. Mireasa, superbă în luna a șasea de sarcină | Demamici.ro

Vezi si: Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil vor avea un băiețel. Au dat vestea din vacanță, de pe plajă | Demamici.ro

Vezi si: Dani Oțil, pentru prima dată tătic. Gabriela Prisăcariu este însărcinată: „Vom avea un copil” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni