Sergiu, „taticul calaret”, a donat din ajutoarele primite: „Am cumparat reteta unui batran!”| Demamici.ro

Sergiu, „taticul calaret”, a donat din ajutoarele primite: „Am cumparat reteta unui batran!” Sergiu Ciobotariu a demonstrat inca o data ca are suflet mare. Tanarul tatic, care a mers calare 40 de km pana la maternitatea in care sotia i-a adus pe lume cel de-al treilea copil, a decis sa doneze din ajutoarele pe care le-a primit dupa ce povestea sa a devenit virala.

Cu toate ca nu a crezut vreodata ca va ajunge sa aiba de unde sa daruiasca si altora, Sergiu a primit multe ajutoare si a decis sa faca bine la randul lui.

Sergiu Ciobotariu: „Ce să vă spun… Dumnezeu m-a ajutat așa cum nu speram vreodată. Nu m-am gândit în viața mea că voi ajunge să am ce îmi trebuie și nu m-am gândit niciodată că o să pot da din puținul meu și altora.”

Barbatul a dus mai multe pachete cu mancare unei familii sarace si a cumparat medicamente pentru un batran care nu-si permitea sa-si plateasca reteta.

Sergiu Ciobotariu, pentru bzi.ro: „Am dat la o familie mâncare și am cumpărat o rețetă unui bătrân! A venit la mine… știu că sunt săraci, așa cum suntem și noi… I-am dat câteva alimente și pampers. Cum pot eu să nu dau când Dumnezeu mi-a dat și mie? Nu pot să nu fiu așa… Am mers și cu un bătrân și am cumpărat o rețetă de la farmacie din banii pe care eu i-am primit.”

Vezi si: Povestea lui Sergiu, tanarul care a mers la maternitate pe cal sa-si vada sotia si copilul nou-nascut VIDEO | Demamici.ro

Vezi si: Morosanu, noutati despre „taticul calaret”: „Sergiu si familia lui sunt gata sa inceapa o viata noua!” | Demamici.ro

Sergiu, „taticul calaret”, a donat din ajutoarele primite. Postarea lui Catalin Morosanu

„Nu ne-a cerut niciodată nimic, s-a urcat pe cal și a făcut ce trebuia să facă orice bărbat pentru familia lui, iar asta ne-a mobilizat pe toți.

Astăzi, Sergiu a dat o nouă dovadă de omenie, care m-a impresionat.

O parte dintre pachetele voastre (cele expediate pe adresa BZI) a ajuns la familia Ciobotariu. Primul lucru pe care Sergiu l-a făcut după ce și-a oprit strictul necesar și ce putea depozita în micuța lui încăpare pentru perioada următoare, a fost să doneze alte haine, jucării și alimente vecinilor săi care sunt la rândul lor în nevoie:„Dumnezeu mi-a oferit așa multe șanse, așa că, din puținul meu, pot oferi și altora care acum nu au nimic”.

În astfel de momente, Sergiu continuă să ne ofere exemple. Viața este ca un ecou până la urmă. Cu toții ați făcut o comunitate fericită, iar pentru perioada următoare au cele necesare. Și dacă ar fi vrut să păstreze toate lucrurile frumoase de la voi, nu are unde să le țină în acest moment. Momentan, are tot ce îi trebuie. Vă rog să păstrați pachete și pentru viitor, nu le trimiteți cu toții acum.

Sergiu vă mulțumește din suflet pe această cale, iar noi continuăm să luptăm pentru a-i împlini visul, acela de a avea o casă adevărată.

Conturile lui Sergiu sunt următoarele:

RO50BRDE240SV35310842400 în lei

RO84BRDE240SV35311132400 în Euro
cu codul SWIFT: BRDEROBU

Pe ambele conturi, titularul este Ciobotariu Sergiu Ion.

Doamne ajută!”

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o zi

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână