Uncategorized

Chef Sorin Bontea are doi copii. Cum arata familia lui VIDEO | Demamici.ro

Chef Sorin Bontea are doi copii. Cum arata familia lui. Chef Sorin Bontea este unul dintre cei mai indragiti chefi din Romania, iar participarea la „Asia Express” i-a adus un plus de simpatie. Dezinvolt, natural, amuzant, chef Bontea a ajuns sa se numere printre concurentii cei mai apreciati ai reality show-ului filmat in Asia.

Cu toate ca se afla de ani buni in fata reflectoarelor, Sorin Bontea nu si-a expus prea mult viata privata. Putini stiu ca juratul de la „Chefi la cutite” are doi copii, o fata si un baiat. Miruna are 17 ani, iar Iulian 24.

Daca cei doi copii ai lui Sorin au mai fost vazuti la televizor, ocazional, sotia acestuia nu a aparut la televizor sau in presa. Chef Bontea s-a casatorit in 1994. Si-a cunoscut sotia la o petrecere si a cucerit-o cu o cina si un trandafir rosu. Bucatarul a recunoscut ca sotia gateste foarte bine si ca acasa, ea este „chefa” in bucatarie.

Fiul lui Sorin Bontea, Iulian, practica box-ul si participa la competitii sportive. Familia il sustine si il incurajeaza. Miruna isi doreste sa devina psiholog, insa pare sa-i calce pe urme tatalui. I-a mostenit talentul in bucatarie. Adolescenta adora sa faca prajituri si a participat chiar si intr-o editie a emisiunii „Chefi la cutite” unde si-a surprins tatal cu o prajitura lava cake.

Chef Sorin Bontea are doi copii. Miruna a participat la „Chefi la cutite”

Miruna Bontea: „Imi place sa gatesc. Tata m-a invatat mereu ca bucataria e o arta si sunt foarte bucuroasa ca i-am mostenit talentul. (…) Tata m-a invatat sa fac lava cake si am facut de mai multe ori reteta, acasa, impreuna. Tata m-a invatat sa gatesc de cand eram mica. Cel mai mult imi place sa fac deserturi, chiar daca e mai greu sa gatesti un desert decat un fel principal.

Cand voi fi mare as vrea sa ma fac psiholog pentru ca imi place sa inteleg felul in care alti oameni gandesc. Nu m-am gandit niciodata sa fiu bucatar, dar m-am gandit sa fiu cofetar, cand eram mica, doar ca tata mi-a spus ca e mult de munca.

Stiu cand lucra pe vas si era plecat foarte mult timp si mama trebuia sa aiba singura grija de mine si de fratele meu. Ne era greu fara el acasa, dar mama era puternica si s-a descurcat. Acum ma bucur ca nu mai pleaca de acasa si este langa mine mereu. Ne intelegem foarte bine. Suntem foarte apropiati. Acasa ne uitam de fiecare data la „Chefi la cutite””

Miruna a gatit prajitura, iar rezultatul i-a impresionat pe chefi. Fiica lui Bontea a luat cutitul si si-a facut tatal mandru.

Miruna Bontea: „Ma bucur ca mi-a iesit surpriza. Tata a fost foarte mandru de mine, mai ales ca el m-a invatat reteta asta si a fost coplesitor”, a declarat Miruna, in cadrul emisiunii, in urma cu 2 ani.”

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni