O mama isi priveste fiica nascuta cu paralizie cum face primii pasi la varsta de 10 ani | Demamici.ro

O mama isi priveste fiica nascuta cu paralizie cum face primii pasi. Cea mai mare durere a unei mame este aceea de a-si vedea copilul in suferinta, de orice fel. O teama care te urmareste in fiecare zi, pentru tot restul vietii.

Pentru unele mame, aceasta teama se transforma in realitate inca din prima zi de nastere a copilului lor, atunci cand micutul ajunge pe aceasta lume cu probleme grave de sanatate.

Pentru Leonie Staines, o mama a trei copii din Marea Britanie, cea mai mare dorinta a fost sa-si vada fetita mijlocie fericita si sa duca o viata normala, la fel ca restul copiilor.

Micuta Tarli s-a nascut cu paralizie cerebrala spastica cvadriplegica. Fetita si-a petrecut intreaga viata intr-un scaun cu rotile si a indurat inca de la o varsta frageda mai multe operatii.

Vezi si: Parintii i-au daruit un catelus fetitei lor cu paralizie cerebrala. Reactia micutei | Demamici.ro

O mama isi priveste fiica nascuta cu paralizie cum face primii pasi. Fetita a reusit sa faca primii pasi la varsta de 10 ani

In ciuda handicapului cu care s-a nascut, Tarli este o fetita cu zambetul pe buze care lumineaza orice incapere cu prezenta ei.

Mama i-a fost de fiecare data alaturi: cu o vorba buna, o imbratisare, o incurajare. I-a fost un sprijin din toate punctele de vedere.

Chiar daca au fost numeroase noptile in care mamica grijulie mergea la culcare cu lacrimi in ochi, incercand sa gaseasca o solutie pentru fiica ei, ea nu s-a dat batuta niciodata. Si, mai ales, si-a pastrat optimismul pentru Tarli.

Salvarea a venit intr-una din zile, atunci cand Leonie a aflat de existenta unei proteze speciale care ar fi putut sa-i faca existenta mai usoara fetitei sale.

Cu ajutorul comunitatii, familia a reusit sa stranga in doar 72 de ore suma de 1,600 de lire pentru proteza.

Solidaritatea oamenilor a impresionat-o pana la lacrimi pe mama fetei.

Vezi si: Kamara a plans cand a vorbit de fiul sau: „Dintr-un copil perfect sanatos, dintr-o greseala medicala a ajuns sa nu poata sa mearga. Nu pot sa alerg alaturi de el” | Demamici.ro

O mama isi priveste fiica nascuta cu paralizie cum face primii pasi

„La doar 4 zile de când am anuntat public strangerea de fonduri pentru proteza, fetita mea a reusit sa faca primii pasi. Bunatatea oamenilor m-a lasat fara cuvinte.

Nici nu va dati seama cat de mult inseamna asta pentru noi. Tarli mi-a spus ca nu a fost niciodata in viata ei atat de fericita, asa cum s-a simtit dupa ce a reusit sa faca primii pasi”, a fost mesajul postat de mama fetei pe pagina de strangere de fonduri.

Tarli s-a nascut in iulie 2009, la doar 30 de saptamani. La nastere, fetita nu respira, iar medicii au tinut-o la terapie intensiva, unde a fost ventilata artificial si atent monitorizata.

Fetita era atat e fragila, incat mama a reusit sa o tina pentru prima data in brate abia cand avea 8 zile.

Din cauza faptului ca a fost privata de oxigen la nastere, creierul fetitei a suferit niste leziuni care i-au afectat dezvoltarea ulterioara.

Din fericire, povestea ei are astazi un final fericit. La varsta de 10 ani, Tarli a invatat sa mearga „copacel” si sa faca primii pasi din noua ei viata.

Vezi si: Baietelul lui Kamara, progres miraculos. Leon a reusit sa se ridice singur VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

11 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni