Mamă super-eroină. A învins COVID, apoi a născut prematur tripleți, însă nu și-a pierdut speranța | Demamici.ro

Mamă super-eroină. A învins COVID, apoi a născut prematur tripleți, însă nu și-a pierdut speranța. O viitoare mămică însărcinată cu tripleți a devenit o super-eroină în pandemie. A reușit să se vindece de Covid-19, dar și să treacă cu bine de o altă încercare grea: nașterea prematură a tripleților ei.

Maggie, o mămică din Texas, era în săptămâna 28 de sarcină atunci când s-a prezentat la spital pentru un control de rutină.

Noua politică a spitalului stabilită în perioada pandemiei a impus și efectuarea unui test pentru detectarea noului coronavirus.

Ceea ce inițial părea să fie o simplă formalitate s-a transformat pentru viitoarea mămică într-un motiv de îngrijorare. Testul a ieșit pozitiv, iar vestea a primit-o chiar de Ziua Mamei.

Deși era asimptomatică, singurul gând că este purtătoarea unui virus care a furat atâtea vieți, în timp ce poartă în pântece și cei trei copilași ai săi, o speria teribil.
Atitudinea ei a fost, însă, mai mult decât exemplară, iar medicii au lăudat-o.

Mamă super-eroină. A învins COVID, apoi a născut prematur tripleți, însă nu și-a pierdut speranța

„Maggie e o persoană extrem de bună la suflet și s-a gândit în permanență mai mult la ceilalți, decât la ea. Tot ce își dorea era ca toată lumea să fie bine: de la soțul ei, până la tripleții nenăscuți și fiul lor de 5 ani de acasă. Era mai îngrijorată de multe ori chiar și de sănătatea asistentelor din spital cu care interacționa, decât de ea însăși”.

Acasă, soțul ei a fost și el testat pozitiv. Acest lucru însemna că nu va putea fi alături de soția lui, la spital, în ziua cea mare, iar ziua cea mare a venit mai repede decât s-ar fi așteptat toată lumea.

Vezi si: A născut tripleți la maternitatea din Iași, deși medicii nu-i dădeau vreo șansă: „Are un singur ovar și nu are istoric de sarcină gemelară în familie” | Demamici.ro

O veste proastă nu vine niciodată singură. Unul dintre copii avea cordonul ombilical încolăcit în jurul gâtului

În săptămâna 32 de sarcină, o lună mai târziu de când a fost testată pozitiv, medicii au sesizat o complicație majoră la unul dintre copii: avea cordonul ombilical în jurul gâtului, iar acest lucru îi putea fi fatal.

Medicii au decis să o supună unei operații de cezariană de urgență. Câteva ore mai târziu, micuța Isabella și frații ei Nathaniel și Adriel veneau pe lume. Mult mai devreme și într-o perioadă extrem de tulbure.

Tripleții au rămas o perioadă internați în spital până la dezvoltarea lor completă.
Cât despre Maggie, cea de-a doua sarcină cu tripleți s-a dovedit a fi o călătorie cu rollercoaster-ul, plină de emoții și stări.

Mamă super-eroină. A învins COVID, apoi a născut prematur tripleți

„Ca mamă, îți dorești mereu să fii în control. Însă în astfel de perioade delicate, cum este cea din timpul pandemiei, trebuie să accepți faptul că nu vei fi mereu în control.

E important să accepți ajutorul altor persoane și să-ți aduci aminte că nu ești singură. Și, mai ales, să ai încredere! Întâmpină fiecare zi cu entuziasm, iar atunci când ai de parcurs un drum abrupt, sărbătorește fiecare mică victorie și privește cu speranță tot înainte”, a fost mesajul transmis de mama tripleților, în ziua în care s-a întos acasă la familia ei, cu cei trei bebeluși în brațe.

Vezi si: Caz de 1 la 200 de milioane de nașteri. O femeie a născut tripleți identici, concepuți natural | Demamici.ro

 

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

4 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni