Fetița lui Vladimir Drăghia și a lui Alice Cavaleru a împlinit 3 ani! Cu cine seamănă micuța Zora | Demamici.ro

Fetița lui Vladimir Drăghia a împlinit 3 ani și reușește în fiecare zi să le aducă părinților ei cel mai mare motiv de bucurie.

De când au devenit părinți, Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru își trăiesc visul frumos împreună, în familia pe care și-au construit-o, iar micuța Zora a fost, pentru ei, piesa cea mai importantă din puzzle.

Anul acesta, vedeta împreună cu soția și fetița lor și-au luat o binemeritată vacanță la mare, acolo unde au sărbătorit împlinirea celor 3 anișori ai Zorei. O zi mai târziu, mămica Alice și-a sărbătorit și ea aniversarea. Soția lui Vladimir Drăghia a devenit mamă cu o zi înainte să împlinească 26 de ani.

„Bobocelul meu de rață face azi trei ani!

Din prima clipă în care am aflat de existența ei, Zora m-a făcut să am cele mai bune gânduri și să simt cea mai frumoasă iubire.

„Miroase a bine” din primul moment în care am strâns-o în brațe acum trei ani.

Era o dimineață superbă de duminică și se luminase de zi. Atunci mi-am zis că trebuie să mă resetez după noaptea grea de travaliu ca să am o energie bună pentru ea. Abia așteptăm să o cunosc.

Așa m-am și dus la spital: nerăbdătoare s-o cunosc, fără pic de teamă. Îmi amintesc că am rămas pentru câteva minute singură în sala de nașteri și, între contracții, făceam ture până la fereastră. Soarele strălucea a nou început. Pe stradă era o liniște care mi-a dat curaj. Am știut că e momentul perfect să ne cunoaștem.


Are delicatețea unei flori de mușețel și energia unui spectacol. E o combinație magică.

Sper să fii mereu o bucurie, un spectacol!

La mulți ani, veșnica mea dimineață! „, a transmis Alice pe contul ei de instagram, în dreptul unei fotografii cu fetița lor.

Vezi și: Vladimir Draghia, marturisiri sincere despre fetita sa si dependenta de telefon: „Ne era din ce in ce mai greu sa i-l luam!” | Demamici.ro

Fetița lui Vladimir Drăghia e superbă. Cu cine seamănă Zora

Micuța Zora a împlinit 3 ani, iar trăsăturile fizice au început deja să i se contureze.
Fetița lui Vladimir Drăghia și a lui Alice Cavaleru pare o păpușă vie și a moștenit ochii albaștri ai mamei sale, pielea de porțelan, dar și forma buzelor.

Deși se spune că fetițele seamănă de obicei cu tații, se pare că fetița cuplului Vladimir Draghia- Alice Cavaleru este o combinație perfectă între cele mai frumoase trăsături ale părinților.


Fetița lui Vladimir Drăghia a ajuns și ea în lumina reflectoarelor, încă de când era bebeluș. Atunci, vedeta acceptase provocarea de a plecare în Republica Dominicană, la competiția Exatlon, iar despărțirea a fost una dificilă pentru toată lumea.

Totuși, Vladimir Drăghia s-a întors cu titlul de primul câștigător Exatlon România, însă niciun premiu nu i-a adus fericire mai mare decât revederea cu fetița lui, după 6 luni de zile. Cine știe, poate în viitor, micuța Zora va moșteni calitățile sportive ale tatălui său!

Vezi si: Cum arată acum fetița de etnie romă adoptată de Dana Nălbaru și Dragoș Bucur | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

15 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni