Fostul patron Formula 1 a devenit tată la 89 de ani. Bebelușul mai are o soră în vârstă de 65 de ani. Primele imagini cu copilul | Demamici.ro

Fostul patron Formula 1 a devenit tată la 89 de ani. Bebelușul mai are o soră în vârstă de 65 de ani. Bernie Ecclestone, fostul patron al Formulei 1, a devenit tată la vârsta de 89 de ani.

Partenera lui, Fabiana Flossi, în vârstă de 44 de ani, a adus pe lume primul lor copil: un băiețel pe nume Ace.

Fabiana Flossi a născut la un spital din Elveția, iar nașterea a fost una fără complicații.

Din căsniciile anterioare, cu Ivy Bamford, respectiv Slavica Radic, Bernie Ecclestone mai are trei fete: Deborah, 65 de ani, Tamara 36 şi Petra 31.

Copilul care a venit pe lume la o vârstă înaintată a părinților săi este unicul fiul al magnatului Ecclestone.

Fostul patron Formula 1 a devenit tată la 89 de ani. Micuțul Ace va trăi o viață de lux și va duce mai departe numele tatălui său

Ace Ecclestone, bebelușul cu tată de 89 de ani, este moștenitorul unui imperiu care valorează 2,5 miliarde de lire sterline.

Printre proprietăţile impresionante ale lui Bernie Ecclestone se regăsesc: un avion privat Dassault Falcon 7x (evaluat la 40 de milioane de lire), o cabană în Aplii Elveţieni (23 de milioane de lire) sau un yacht (n.r. Petara – numit după fiicele sale, Petra şi Tamara), evaluat la 30 de milioane de lire, potrivit digisport.ro.

Ecclestone deține și Hotel Olden, în Gstaad, dar şi un munte din Alpii Elvețieni. Fabiana, soția sa și mama bebelușului Ace, este proprietara unei plantații de cafea din Brazilia.

În ciuda averii sale colosale, magantul se bucură în continuare de lucrurile simple ale vieții și își ajută soția inclusiv la schimbatul scutecelor.

”Vreau să fiu prin zonă cât mai mult posibil. Fiicele mele îmi spun că voi trăi 120 de ani. Dar nu e genul de lucru pentru care să-ți faci planuri. Sunt încă activ.

Secretul? Nu-l știu. Nu fac lucruri speciale ca să rămân sănătos. Însă îmi păstrez mintea tânără”, a explicat Ecclestone.

Vezi si: O indianca a nascut natural la 72 de ani, iar o femeie de 64 de ani din Spania a adus pe lume gemeni. Cum arata micutii VIDEO | Demamici.ro

Vezi si: O femeie de 68 de ani din Nigeria a născut gemeni | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

6 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

2 săptămâni