Laura Cosoi, insarcinata din nou! Actrita a dezvaluit si sexul copilului | Demamici.ro

Laura Cosoi, insarcinata din nou! Veste mare in showbiz chiar de 8 Martie, Ziua Internationala a Femeii. Laura Cosoi a anuntat ca este din nou insarcinata si ca va aduce pe lume o fetita. Postarea de pe Instagram a adunat zeci de mii de like-uri si foarte multe mesaje.

„Bucurie nemarginita in familia noastra! Rita va avea o surioara, exact asa cum am visat! Sufletele ne sunt pline de dragoste si nerabdare, de emotie si implinire ca am primit asa o mare binecuvantare de la Dumnezeu.

Cel mai frumos dar pentru mine este sa imi pot strange copilul in brate si cand mai simt si miscarile surioarei in burtica sunt de-a dreptul coplesita! Cu lacrimi de fericire in ochi, acum, pot doar sa multumesc!”, a scris Laura Cosoi pe contul de socializare.

Vezi si: Laura Cosoi, despre diversificare! Ce metode a aplicat cu fetita sa, Rita: „O hraneam si eu, dar o lasam si pe ea sa descopere hrana!” | Demamici.ro

Laura Cosoi, insarcinata din nou! Actrita va avea inca o fetita

Andreea Ibacka: „Yeeeey!!! Să fiți sănătoși, dragilor! Iubiți sunteți deja.”
Simona Gherghe: „Felicitaaaari! 😘”

Fotografiile sunt surprinse zilele trecute la studioul lui Alex Galmeanu. Laura Cosoi nu a dat prea multe detalii despre cea de-a doua sarcina, insa avand in vedere ca simte deja miscarile bebelusului si i-a aflat sexul, cu siguranta a trecut deja de primul trimestru de sarcina.

Vezi si: Laura Cosoi, cu fetita in Maldive! Imagini din vacanta – cat de frumoasa e micuta Rita | Demamici.ro

Laura Cosoi, despre ziua in care a nascut-o pe Rita

Laura Cosoi a devenit mama pe 11 iunie 2018. In zorii zilei, actrita si-a tinut pentru prima data la piept fetita pe care a adus-o pe lume pe cale naturala.

„Cand a venit Rita pe lume, toata viata noastra, a capatat sens! Mi-au pus-o pe abdomen, iar ea, usor-usor s-a ridicat pana la san – cand inca avea cordonul legat. O tineam la san si inspiram mirosul acela – cel mai frumos din lume – de bebelus nou-nascut!

Iata ce ne-a adus noua ziua de 11 iunie, dis-de-dimineata, la 5.36 de minute, o dimineata de luni, asa cum i-a placut Ritei sa vina pe lume – o fetita de nota 10, dupa cum au apreciat medicii. Noi nu avem insa o nota pe care sa o acordam fetitei noastre, din simplul motiv ca experienta pe care ne-a daruit-o este nepretuita si, datorita ei, suntem completi”, a scris Laura Cosoi pe blogul ei.

 

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână