O fetita de 3 luni a murit singura in casa. Mama a iesit sa se uite la un accident auto | Demamici.ro

O fetita de 3 luni a murit singura in casa. Mama a iesit sa se uite la un accident auto. Tragedie intr-o familie din Draguseni, judetul Suceava. Un bebelus in varsta de 3 luni a murit singur in casa, in timp ce mama se uita cum sunt scoase victimele din autoturismele implicate intr-un accident mortal care a avut loc in apropierea casei sale, pe DN2.

Un autoturism si un trailer s-au ciocnit frontal in raza localitatii Draguseni. In urma coliziunii, un barbat in varsta de 45 de ani a murit si alte 5 persoane au fost ranite. In acest caz a fost declansata o ancheta, Politia Suceava urmand sa stabileasca cu exactitate imprejurarile in care a avut loc accidentul.

Vezi si: Fetita de 8 ani, aruncata din masina, in timpul unui accident! Micuta nu purta centura de siguranta VIDEO | Demamici.ro

O fetita de 3 luni a murit singura in casa. Mama a iesit sa se uite la un accident auto

O femeie de 24 de ani, care locuia in apropierea zonei in care a avut loc accidentul, si-a lasat fetita de 3 luni in casa si a mers sa vada ce se petrece. Cand s-a intors in casa bebelusul nu mai respira.

Femeia a cerut disperata ajutorul pompierilor militari care interveneau la accident. Mai mult decat atat, la fata locului a fost solicitat si un elicopter SMURD, insa, din pacate, fetita nu a putut fi resuscitata, constatandu-se decesul.

Mama copilului nu este casatorita si mai are un copil de 4 ani. Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Suceava a fost sesizata, iar minorul in varsta de 4 ani a fost preluat si dus intr-un centru de primire in regim de urgenta.

In acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa. Potrivit primelor informatii se pare ca fetita s-ar fi sufocat din cauza unei paturi. Trupul neinsufletit al micutei a fost transportat la morga din Suceava in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii exacte a cauzei mortii.

Vezi si: Trei fetite din Galati au ramas fara mama: „Inima ca a ta, mama, nu mai are nimeni… ” | Demamici.ro

O fetita de 3 luni a murit singura in casa. Masuri de siguranta in timpul somnului copilului

  • bebelusul trebuie sa doarma pe spate.
  • bebelusul trebuie sa fie cat mai comod imbracat in timpul somnului.
  • nu folosi paturi mult prea groase.

Vezi si: Masuri de siguranta pentru copil. Orice parinte trebuie sa le stie | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

16 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni