Mămici și tătici celebri

Ileana Sterp a născut al doilea copil. A aflat sexul bebelușului direct în sala de nașteri: „Ce bun e Dumnezeu. Mereu a fost” | Demamici.ro

Ileana Sterp a născut al doilea copil. Mămica a născut natural, la scurt timp după ce sarcina a ajuns la termen, cele 40 de săptămâni. Sora lui Culiță Sterp a adus pe lume un băiețel perfect sănătos la Spitalul Municipal Sebeș. „Te voi lăuda toată viața mea, Doamne! 🙏😇 Vouă tuturor vă mulțumesc din toată inima pentru sutele de mesaje de susținere!”, a scris Ileana Sterp în dreptul fotografiilor din maternitate.

Zeci de mii de aprecieri au primit fotografiilor postate de Ileana Sterp pe contul său de socializare, iar mesajele au curs și ele cu miile. „Doamneeeeeee ce zi minunată! S-a mărit familia cu încă un prinț! Bine ai venit pe lume, îngerașule! Abia aștept să te iau in brațe!”, a scris Culiță Sterp, în dreptul fotografiilor cu nepoțelul său.

Ileana Sterp și soțul său au decis ca sexul celui de-al doilea copil să fie o surpriză până în momentul venirii pe lume a bebelușului.

Mai mult decât atât, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri, făcută de Ileana Sterp pe contul său de Instagram cu puțin timp înainte de a naște, a explicat că a devenit obositor să fie întrebată dacă are în burtică un băiat sau o fetiță și ce nume va purta.

Ileana Sterp: „Sunt foarte multe întrebări despre sex și nume… după părerea mea, întrebări fără rost. De ce aș dezvălui numele unui copil care nu a venit pe lume încă? Cât despre sex… sunteți voi mai curioși/ nerăbdători decât noi. (…) Nu știm sexul bebelușului. Devine obositor să o tot spun… ”

Ileana Sterp a născut al doilea copil. A aflat sexul bebelușului direct în sala de nașteri

Ideea de a nu afla sexului bebelușului până la naștere a survenit când Ileana Sterp și soțul său se aflau într-o vacanță. De atunci, părerea lor a rămas neschimbată.

Cea de-a doua sarcină nu a fost una dificilă. Din fericire complicațiile au ocolit-o, iar Ileana Sterp a putut să-și mențină stilul de viață activ. Cu toate acestea, numărul de kilograme pe care l-a luat în timpul acestei sarcini a fost mai mare decât în cazul primei sarcini: „Am pus în jur de 20 kg, mai mult decât la prima sarcină”, mărturisea Ileana Sterp, pe contul său de Instagram.

Ileana Sterp știa că și al doilea bebeluș va avea o greutate mare la naștere, după măsurătorile de la ecograf. Prima sa fetiță, Carla, a avut la naștere 4,2 kg și cu toate acestea Ileana Sterp a născut-o natural. „Carla a avut 4200 g și am născut natural. Sunt mare și eu, de aceea fac copii mari”, a scris, în spirit de glumă, Ileana.

Sora lui Culiță Sterp a născut prima dată în 2021, după un travaliu dificil

Ileana Sterp: „Aloman Carla-Elena s-a născut pe 1 mai 2021. 🤍 După 24 de ore de travaliu și-a făcut apariția și când am văzut-o, am trăit cel mai magic moment din viața mea. Atât de minunat compensează Dumnezeu lucrurile încât după acele dureri și clipe grele, mi-a dat să trăiesc tot ce e mai frumos și minunat în lumea aceasta.

Sunt fascinata de ființa minunată care ne-a umplut casa de bucurie și fericire. 🌸”, mărturisea Ileana Sterp în 2021, la scurt timp după ce a adus-o pe lume pe Carla, primul său copil. Citește articolul în întregime aici!

Vezi și: Sora lui Culiță Sterp a născut după un travaliu dificil: „Când m-au pus pe masă să nasc, zbieram, strigam că nu mai pot” | Demamici.ro

Vezi și: Sora lui Culiță Sterp, criticată pentru că s-a filmat în timp ce alăpta: „Să mă acopăr, cum? Să mi se vadă doar ochii?” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

9 ore

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

10 ore

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

2 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 săptămâni