Mămici și tătici celebri

Fetița cea mică a Alinei Sorescu a împlinit 7 ani. Urare emoționantă pentru Ana Raisa: „Te iubim mult” | Demamici.ro

Fetița cea mică a Alinei Sorescu a împlinit 7 ani. Urare emoționantă pentru Ana Raisa: „Te iubim mult!” Alina Sorescu și-a sărbătorit fetița cea mică, pe micuța Ana Raisa. Ziua de 20 aprilie este una cu mare însemnătate pentru Alina Sorescu și familia ei.

Deși a traversat o perioadă dificilă, în urma separării de tatăl celor două fetițe și procesul de custodie care a urmat, Alina Sorescu a avut grijă mereu ca în timpul petrecut cu fetițele ei să își lase frământările deoparte și să se bucure din plin de ele.

La final de aprilie, artista și-a sărbătorit fetița cea mică, pe Ana Raisa, care a împlinit vârsta de 7 ani. Mămica i-a făcut chiar și o urare publică, însoțită de mai multe fotografii, în care apare cu zâmbetul pe buze și îmbrățișată de cele două fetițe ale ei, Carolina și Raisa.

Fetița cea mică a Alinei Sorescu a împlinit 7 ani. Urare emoționantă pentru Ana Raisa: „Te iubim mult”

„La mulți ani, Raisa blândă și scumpă! Te iubim foarte mult! ♥️♥️”, a transmis Alina Sorescu pe pagina ei de Instagram.

Carolina, fetița cea mare a Alinei Sorescu, este cu doar doi ani mai mare decât surioara ei, iar acest lucru le-a ajutat să se apropie și să lege o prietenie strânsă încă de mici.

Alina Sorescu, primul Paște fără fetițele ei. Artista împarte custodia cu fostul soț

Pentru Alina Sorescu, cea mai grea veste primită anul acesta a fost decizia instanței de custodie comună a fetițelor. Astfel, micuțele Carolina și Raisa vor petrece o săptămână cu mama și o săptămână cu tatăl lor, Alexandru Ciucu.

Din acest motiv, anul acesta, artista s-a văzut nevoită să-și petreacă pentru prima dată sărbătorile de Paște fără fetițele ei, fiind în săptămâna în care ar fi trebuit să rămână cu tatăl lor.

„E o primă sărbătoare mai altfel, pentru că nu vor fi fetițele cu mine de acest Paște, dar voi merge la familia mea extinsă de la Roșiorii de Vede, acolo unde petrec de mic copil și fiecare sărbătoare a fost așa cum trebuie să fie, cu toate generațiile la aceeași masă. (…) Sunt și acum alături de mine și abia atunci când tu la rândul tău ești părinte realizezi, de fapt, ce sacrificii au făcut proprii tăi părinți și acum am realizat cât s-au sacrificat pentru mine și le mulțumesc”, a declarat Alina Sorescu recent, potrivit FRESH by UNICA.

Vezi și: Alina Sorescu, primele declarații după ce magistrații au decis custodia comună a celor două fetițe: „Voi lupta până la capăt” | Demamici.ro

Vezi și: Alina Sorescu și-a sărbătorit fiica cea mare: „Să crești mare și deșteaptă, Carolina mea iubită!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

2 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

2 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

4 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni