Featured

Gina Pistol, primele impresii din viața de mămică: „Jos pălăria în fața tuturor mamelor!” | Demamici.ro

Gina Pistol, primele impresii din viața de mămică: „Jos pălăria în fața tuturor mamelor!” Gina Pistol și Smiley se obișnuiesc treptat în rolul de părinți. Prezentatoarea TV a mărturisit că nu a avut timp în ultimele zile să intre pe contul de Instagram întrucât noua viață de mămică este extrem de solicitantă.

Gina Pistol, primele impresii din viața de mămică: „Jos pălăria în fața tuturor mamelor!”

Gina Pistol a povestit prietenilor de pe Instagram cum au decurs primele zile alături de fetița sa. Chiar dacă nu este deloc ușor, prezentatoarea TV are un sprijin de nădejde în Smiley, care pare că se descurcă de minune în rolul de tătic.

Gina Pistol: „N-am avut nici timp și nici stare să stau pe Instagram pentru că am fost ocupată 26 din 24 de ore. Vă mulțumesc mult de tot pentru mesaje. Sunt bine. M-am recuperat foarte repede după operație, doar că nu e ușor deloc. Jos pălăria în fața tuturor mamelor. Nu e deloc ușor, mai ales la început. Adică, tot ce citești în cele 9 luni de sarcină, tot ce ți se spune la spital de către moașe, de către pediatru uiți. În momentul în care pășești în casă uiți tot. Ne-am descurcat și suntem bine și zic eu că facem o treabă bună. Oricum, mare ajutor am din partea lui Andrei.

Se descurcă foarte bine, incredibil de bine. Zâmbește în somn (n.r. – fetița), miticica drăguță. E minunat sentimentul ăsta pe care îl ai când devii mamă. Este minunat. Uiți de tot greul. Fizic, după operație, mi-am revenit cam a treia zi pentru că primele două zile nu au fost cele mai drăguțe zile din viața mea, să vă spun sincer, chiar n-au fost. Vreau să vă recomand un chilot cu un corset pe care eu le-am purtat din a patra zi. Am intrat greu în el, dar de la a treia zi de purtat îmi era deja lărguț. Acum am un corset pe care îl strâng de la o zi la alta, din ce în ce mai strâns.

Abia acum înțeleg de ce îmi spuneați toate să mă odihnesc cât mai pot, să mă odihnesc bine. Abia acum înțeleg, mare dreptate ați avut”.

Vezi si: Gina Pistol și Smiley au dezvăluit prenumele pe care l-au ales pentru fetița lor | Demamici.ro

Gina Pistol a născut pe 9 martie

Gina Pistol și-a adus pe lume fetița în luna dedicată femeii, chiar cu o zi după Ziua Mamei. Micuța a cântărit la naștere 3230 grame și a avut 51 cm.

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: „Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta. Fetița noastră este sanatosa, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă.

Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă:)”, a trasmis Smiley pe Instagram.

Vezi si: Gina Pistol a născut o fetiță. Smiley a dat vestea cea mare: „Este perfectă” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

7 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni