Sărbătoare în familia Gabrielei Cristea. Fetița cea mică, Thea Iris, a împlinit 2 ani | Demamici.ro

Sărbătoare în familia Gabrielei Cristea. Fetița cea mică, Thea Iris, a împlinit 2 ani. Zi cu emoție pentru mămica Gabriela Cristea. Fetița cea mică a ei și a lui Tavi Clonda și-a serbat ziua de naștere.

Micuța Thea Iris Elena, cea care a întregit familia soților Clonda, a fost vedeta zilei de 18 martie, în familie.

Junioara familiei este o minune de fetiță cu ochi albaștri și semănă incredibil de bine cu surioara ei mai mare, Bella Victoria Margot. Gabriela Cristea a postat o fotografie emoționantă cu cele două fetițe ale sale, marcând momentul aniversar al micuței Thea.

Sărbătoare în familia Gabrielei Cristea. Fetița cea mică, Thea Iris, a împlinit 2 ani

„La mulți ani, draga mea surioară @theairisselena! Te iubesc!”, a scris Gabriela în dreptul fotografiei, pe contul de Instagram al fetiței mai mari, Bella Victoria.

Tăticul Tavi Clonda, extrem de emoționat: „Cei doi ani au fost o călătorie extraordinară”

„Iubita mea cea mică, Iris, împlinește azi (n.r. – 18 martie) 2 anișori! Cei 2 ani au fost o călătorie extraordinară și abia începe! A doua poză din această postare e prima poza cu Iris, postată la doar câteva zile de la naștere… Nu am cuvinte să exprim ce simt, probabil le voi așterne în următorul meu cântec, pentru și despre copii! Iris, tati te iubește infinit!”, a scris tatăl fetelor.

Gabriela Cristea devenea pentru a doua oară mamă în 2019. Sarcina, un adevărat miracol!

Gabriela Cristea și-a dorit enorm să devină mamă și a urmat multe tratamente de fertilizare pentru ca cea mai arzătoare dorință a ei să devină realitate. În 2017, avea să devină pentru prima oară mamă, atunci când aproape își pierduse speranța.

„Nici nu îmi mai aduc aminte. Dar dacă fac un mic efort, nu mi-a fost așa de greu cum ți-a fost ție (Gabrielei Cristea, n.r). Eram alături de tine, vedeam că tu suferi, eram un pic mai tare ca tine, pentru că nu eram direct implicat fizic și hormonal. Dar fiecare dezamăgire, faptul că nu ieșea… Simțeam durerea în piept. Mai ales ultima oară, când ne-am hotărât să nu mai facem, să ne oprim din tratamente, din orice vizită la medici și să ne trăim viața”, povestea într-un interviu tăticul Tavi Clonda.

Pe 17.03.2019, Gabriela Cristea a devenit mama pentru a doua oară. Vestea că vor deveni din nou părinți i-a luat prin surprindere, deoarece nici măcar nu mai îndrăzneau să spere și la un al doilea copil.

Prezentatoarea TV a adus pe lume cea de-a doua fetiță a cuplului, pe Iris, prin cezariană. Intervenția chirurgicală a fost necesară din cauza riscurilor pe care nașterea le presupunea. O ruptură de uter era iminentă, iar medicul care i-a monitorizat sarcina a programat operația în săptămâna 37 de sarcină.

Vezi si: Gabriela Cristea vrea să apeleze la un psiholog pentru fetița cea mică: „Nu știm ce să mai facem. De ceva timp Iris se dezbracă de haine pe timpul nopții” | Demamici.ro

Vezi si: Zi de sărbătoare pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Victoria, fetița lor cea mare, a împlinit 3 ani | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână