Gabriela Cristea vrea să apeleze la un psiholog pentru fetița cea mică: „Nu știm ce să mai facem. De ceva timp Iris se dezbracă de haine pe timpul nopții” | Demamici.ro

Gabriela Cristea vrea să apeleze la un psiholog pentru fetița cea mică: „Nu știm ce să mai facem. De ceva timp Iris se dezbracă de haine pe timpul nopții”. Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împreună două minuni de fetițe – Victoria și Iris, iar pe măsură ce familia lor s-a mărit, cei doi părinți au început să se confrunte cu situații diverse, unele dintre ele punându-i chiar în dificultate.

Gabriela Cristea vrea să apeleze la un psiholog pentru fetița cea mică: „Nu știm ce să mai facem. De ceva timp Iris se dezbracă de haine pe timpul nopții”

Au trecut mai bine de 3 ani de când Gabriela Cristea a devenit mamă pentru prima oară, un vis pe care și-l dorea de multă vreme împlinit.

Micuța Bella Victoria Margot a fost cu adevărat o minune în viața ei și a lui Tavi Clonda, iar după doar 2 ani, aveau să fie binecuvântați cu o nouă minune neașteptată: cea de-a doua fetiță, Thea Iris Selena.

Deși nu se aflau la prima experiență, iată că mămica Gabriela Cristea a aflat pe pielea ei că a doua experiență de maternitate poate veni și cu multe provocări noi.

De ceva vreme, mezina familiei se confruntă cu o problemă, iar Gabi Cristea și Tavi Clonda se simt depășiți de situație și nu mai găsesc nicio soluție. Mai mult, prezentatoarea TV a mărturisit că se gândește să apeleze la un psiholog.

Îngrijorat în aceeași măsură, Tavi Clonda a declarat într-o emisiune TV că speră ca măcar un psiholog să îi ajute să înțeleagă ce se întâmplă cu micuța Iris, după ce fetița și-a făcut un obicei din a se dezbrăca în timpul nopții de haine.

„De ceva timp, nu știu care e faza, dar Iris se dezbracă de haine pe timpul nopții. Nu știm ce să facem, am întrebat doctorii și au zis că o să îi treacă. Dar când te trezești dimineața este dezbrăcată și nici nu știm cu ce să mai îmbrăcam patul, pătuțul. Cred că trebuie să îi și schimbătul pătuțul”, a povestit Tavi Clonda.

Gabriela Cristea: „Mă gândeam să sun un psiholog pentru bebeluși”

În vârstă de aproape 2 ani, Iris și-a pus pe gânduri părinții cu acest obicei neobișnuit de care pare să nu se mai poată dezvăța.

„Pătuțul ei îl spăl cam de două ori pe zi, am aruncat până acum vreo patru lenjerii. Nu aveam niciun fel de soluții. Chiar mă gândeam să sun un psiholog pentru bebeluși”, a transmis și Gabriela Cristea.

Vedeta este preocupată de cele două fetițe ale sale și recunoaște că se consideră chiar o mamă exigentă, pentru binele lor.

„Sunt foarte strictă cu alimentația și am fost la fel de fixă și cu copiii. Se mănâncă la ore fixe, se doarme la ore fixe, mergem seara la culcare la ore fixe.

Nu sunt chiar atât de fixistă și nu sunt o mamă de-asta, dar am ținut la anumite lucruri, pentru că am înțeles că în viață trebuie să ai și un program. Nu poți fi așa într-un dolce toată viața”, a povestit Gabriela Cristea.

Vezi si: Zi de sărbătoare pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Victoria, fetița lor cea mare, a împlinit 3 ani | Demamici.ro

Vezi si: Gabriela Cristea, obezitate de gradul 1 după cele două sarcini. Ce dietă a ținut pentru a scăpa de 25 kg | Demamici.ro

Vezi si: Gabriela Cristea a pierdut o sarcina la 8 saptamani: „Se oprise din evolutie!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni