Alina Laufer, primele declarații din maternitate după ce-a născut la 29 de săptămâni: „Nu plec din spital decât cu gemenii în brațe!” VIDEO | Demamici.ro

Alina Laufer, primele declarații din maternitate după ce-a născut la 29 de săptămâni: „Nu plec din spital decât cu gemenii în brațe!”. Alina Laufer se află internată la Maternitatea Giulești, încă din data de 15 februarie, atunci când a ajuns pe mâinile medicilor din cauza unor complicații în sarcină.

Soția lui Ilan Laufer a născut prematur, prin cezariană, o fetiță și un băiețel, după ce i s-au rupt membranele și pierdea lichid amniotic.

Alina Laufer, primele declarații din maternitate după ce-a născut la 29 de săptămâni: „Nu plec din spital decât cu gemenii în brațe!”

Soții Laufer și-au dorit enorm să devină părinți și după aproape o decadă de încercări nereușite au reușit să își vadă visul transformat în realitate mulțumită fertilizării in vitro.

În aceste momente, gemenii cuplului se află în continuare sub atenta supraveghere a medicilor, iar mămica Alina Laufer este alături de ei în spital.

Starea fetiței este stabilă, însă băiețelul încă mai are probleme cu respirația și trebuie să fie monitorizat.

„Nu plec din spital decât cu gemenii în braţe. Am momente în care cad, îmi cer scuze că nu am răspuns tuturor. Nu am starea necesară, însă mă bucur că sunt atâtea mămici care mă încurajează, mă susţin. Am trecut printr-un carusel de emoţii din cauza copilaşilor.

Băieţelul nostru are nevoie de puţin ajutor cu respiraţia. Este nevoie de multă răbdare, am încredere în doctori. Mă aflu în cel mai sigur loc pentru copii. Am încredere că o să îi scoatem de aici mari şi frumoşi. Astăzi l-am găsit ceva mai bine și sunt atât de fericită încât picioarele mele nu cred că mai ating pământul în clipa aceasta. Plutesc… este o minune să îți vezi copilul luptând pentru viață, iar eu sunt aici pentru ei”, a spus Alina Laufer, la Teo Show.

Alina Laufer a ajuns la spital în săptămâna 29 de sarcină

Cu puțin timp înainte de a naște, Alina Laufer oferea detalii despre evoluția ei și starea de sănătate din luna a șaptea de sarcină.

„Slavă Domnului acum sunt bine. Tocmai ce am făcut un set de analize de dimineață și am aflat că atât eu, cât și bebelușii suntem bine.

Exista un pericol de infecție, pentru că mi s-au fisurat membranele la fetiță. Mi-au ieșit leucocitele foarte bune, asta înseamnă că pot să-i mai țin puțin în burtică. Acum am o perfuzie, am nevoie de fier, pentru că am hemoglobina scăzută, dar mă simt în siguranță și protejată aici în spital. Nu o să pot reveni acasă până nu nasc”, spunea Alina Laufer pe 10 februarie.

Alina Laufer, la a doua sarcină: „Orice zi câștigată este binevenită”

Alina și Ilan Laufer și-au dorit enorm să devină părinți și după ani buni de încercări eșuate, cuplul a apelat la un tratament de fertilizare în vitro.

Sarcina, însă, s-a dovedit a fi una cu riscuri, însă cuplul nu și-a pierdut speranța.

„Vineri mi s-au rupt membranele, s-au fisurat, ieri am ajuns la spital (n.r. luni, 8 februarie). Am sunat doctorul, i-am explicat ce s-a întâmplat, mi-a zis să stau în pat, dar având în vedere că peste weekend nu m-am simțit senzațional, luni dimineață Ilan a sunat la spital și am venit aici, la Giulești. Eu credeam că mă lasă să plec acasă, nici nu mi-am adus bagaj, dar mi-au zis că rămân aici. Sunt la Giulești și sunt foarte mulțumită de sistemul de sănătate de stat. O să nasc prin cezariană, deși la prima sarcină cu Karina ( fetița de 12 ani pe care o are din prima căsătorie cu artistul Jorje), am născut natural.

Acum este inseminare, am sarcină cu gemeni și orice zi câștigată este binevenită! În luna aprilie ar trebui să nasc copiii. Acum am 29 de săptămâni, dar doctora mea mi-a spus că nu pare că urmează să nasc. Am rămas internată, totul este sub control, toți trei suntem bine, eu și copiii. Eu stau în pat, nu am voie să fac efort, iar sarcina trebuie monitorizată. Mi se administrează antibiotic ca să nu fac vreo infecție. Mi-am făcut ieri și testul Covid. Nu am contracții și nu există semne de naștere, dar nu știu sigur cât va trebui să stau aici sau dacă rămân până voi naște!”, declarase Alina Laufer la scurt timp după internare.

Vezi si: Alina Laufer a născut gemenii prematur la 29 de săptămâni: „Mă rog la Dumnezeu să îi aibă în pază!” | Demamici.ro

Vezi si: Alina Laufer, însărcinată cu gemeni, internată de urgență în spital: „Una dintre membrane s-a rupt, a pierdut lichid amniotic” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Vacanță ca-n povești pentru familiile cu copii. Wonder Family Fest, cel mai mare și mai complex festival pentru familii din România (P) | Demamici.ro

Vacanță ca-n povești pentru familiile cu copii. Wonder Family Fest, cel mai mare și mai…

26 de minute

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

o zi

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

o zi

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

3 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni