Fotografia din maternitate cu care Mirela Boureanu Vaida si-a surprins fanii: „Am culcat copilul si ne-am apucat de party!” | Demamici.ro

Mirela Boureanu Vaida a nascut pe 10.04.2019 un baietel perfect sanatos care poarta numele de Tudor Stefan. Micutul a venit pe lume pe cale naturala, dupa un travaliu de 1 ora si jumatate, si a avut 3500 g si 51 cm. Prezentatoarea TV a facut anuntul inca de cand se afla in sala de nasteri:

„La cat l-am amenintat ca il scot fortat daca nu vine singur, Tudor Stefan a sosit pe lume azi, 10 aprilie, ora 10!!! 🙏❤️🎉 Un baietel tare luminos, care s-a nascut repede si usor, dupa doar 1 ora jumatate de travaliu!

Cantareste 3500 g, are 51 cm si a primit nota 10 la nastere, ca si mami! 💖😘 Va scriu chiar din sala de nasteri dar ma opresc direct in sala de mese, ca nu vad pe unde nasc de foame!! 😁 Va multumim din suflet pentru toate gandurile bune!! Va imbratisam! Vaida & Co. ❤️🎉🙏”, a scris Vaida pe conturile de socializare la cateva zeci de minute dupa nastere.

La doar cateva ore dupa ce si-a adus pe lume cel de-al treilea copil, Mirela Boureanu Vaida a primit in vizita prieteni dragi. Energica, fericita, luminoasa la fata, Vaida a impartasit si cu urmaritorii de pe Instagram momentele din maternitate.

Mai mult decat atat, prezentatoarea TV nu a ezitat sa faca glume, semn ca nasterea a fost una usoara, iar recuperarea la fel. „Am culcat copilul si ne-am apucat de partyyy!!! 🎉🎉🍾💖”, a scris ea pe Instagram.

„Asta înseamnă nașterea naturală 💖O spun din experienta proprie, tot 3 nașteri: 2 băieți și o fată 💖Felicitări!🌹🌹”, „Arati atat de bine si cu un vibe de parca ai mai vrea unul 😘😘”, „Sunteți o doamna frumoasă și o mămică pe măsură! Felicitări pentru minunăția dumneavoastră.

Să fie sănătos și cuminte la fel și ceilalți copilași ai dumneavoastră. Va admir din orice punct de vedere și sper sa va vedem cat mai curând la tv cu un proiect pe măsură dumneavoastră. Va pup cu drag” au fost doar cateva dintre mesajele pe care Vaida le-a primit pe contul sau de socializare.

Mirela Boureanu Vaida si sotul sau, Alexandru, au o relatie model. Cei doi sunt parintii a doi copii minunati, apropiati ca varsta: Carla si Vladimir.

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

6 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

7 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână