Fetița de 5 luni a unui pompier din New York a murit din cauza coronavirusului | Demamici.ro

Fetița de 5 luni a unui pompier din New York a murit din cauza coronavirusului. Jay-Natalie, fiica lui Jerel La Santa, pompier in New York, si Lindsey La Santa, angajată în sistemul educațional, a murit din cauza infecției cu COVID-19 după ce a petrecut o lună în spital. Bebelușul se numără printre cele mai tinere victime ale temutului virus.

Vestea cumplită a fost dată de Jose A Prosper, președintele „FDNY Hispanic Society”. „Una dintre cele mai cumplite experiențe în calitate de părinte este pierderea unui copil. Cu multă durere în suflet anunțăm trecerea în neființă a lui Jay-Natalie La Santa (5 luni), fiica celui mai nou membru al familiei din „FDNY Hispanic Society”, Jerel și a lui Lindsey La Santa.

„Prințesa războinică” îi spunea Jerel micuței sale pentru curajul și îndârjirea cu care a luptat împotriva COVID-19. Odihnește-te în pace micuțo, Dumnezeu să te odihnească! Vă rog să vă rugați pentru familia La Santa, pentru liniștea lor în aceste momente atât de grele pentru familia lor.”

Vezi si: Gravida cu coronavirus a nascut in timp ce era in coma indusa. Si-a vazut bebelusul la 5 zile dupa ce l-a adus pe lume | Demamici.ro

Fetița de 5 luni a unui pompier din New York a murit din cauza coronavirusului. Bebelușul a stat o lună în spital, luptând cu temutul virus

Jerel și Lindsey și-au dus fiica la spitalul din Bronx pe 21 martie. Jay-Natalie avea febra. Părinții au fost extrem de îngrijorați și au alertat medicii de la primele simptome, cu atât mai mult cu cât micuța suferea și de o boală cardiacă.

După o perioadă petrecută în spital, starea bebelușei de 5 luni părea să se îmbunătățească. Lichidul din plămâni scăzuse, iar familia avea speranță că fetița va scăpa cu bine. Dintr-o dată, însă, starea de sănătate a copilei s-a deteriorat brusc. A intrat in stop cardio-respirator și nu a mai putut fi resuscitată.

„A fost cel mai de preț lucru din viețile noastre”, a declarat Wanda, bunica fetiței pentru CNN.

Jay-Natalie este al doilea copil care moare din cauza coronavirusului în această lună în Statele Unite ale Americii. În urmă cu câteva zile, Skylar Herbert, o fetiță de 5 ani, a murit din cauza complicațiilor suferite în urma infecției cu COVID-19.

Vezi si: O fetita de 5 ani a murit din cauza coronavirusului. Parintii ei au fost testati negativ | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

13 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni