Scrisoare de adio a unui tată de 32 de ani, răpus de coronavirus: „Mi-ați oferit cea mai frumoasă viață!” | Demamici.ro

Scrisoare de adio a unui tată de 32 de ani, răpus de coronavirus. „Vă iubesc din toată inima. Mi-ați oferit cea mai frumoasă viață la care puteam să sper.” Este începutul unei scrisori de adio scrisă de Jonathan Coelho, un tată de 32 de ani.

Bărbatul s-a stins pe 22 aprilie, pe un pat de spital, după 28 de zile în care s-a luptat cu noul coronavirus. Dintre acestea, 20 de zile a fost ventilat mecanic.

Katie Coelho și-a deschis sufletul în fața jurnaliștilor de la CNN și și-a împărtășit durerea: „Ei (n.r. – cei doi copilași ai cuplului) nu știu că au pierdut cel mai minunat om și își vor cunoaște tatăl numai din fotografii și video-uri”.

Starea lui Jonathan părea să se îmbunătățească. Doctorii au discutat despre posibilitatea de a-l deconecta de la ventilator și de a-l lăsa să respire singur. Dintr-o dată, însă, starea lui s-a înrăutățit.

Cadrele medicale i-au sunat soția și i-au spus să vină de urgență la spital. Până a ajuns, bărbatul a murit în urma unui atac de cord. Nu a apucat să-și ia rămas bun de la omul pe care îl iubea.

Katie a primit lucrurile personale ale soțului său. Disperată și distrusă de durere, primul instinct al soției a fost sa se uite în telefonul soțului. A vrut să șteargă toate fotografiile, dar înainte a descoperit la notițe o scrisoare de adio pentru ea și pentru copii. Simțind că i se apropie sfârșitul, Jonathan și-a scris ultimele gânduri în telefon.

Scrisoare de adio a unui tată de 32 de ani, răpus de coronavirus

„Sunt atât de norocos și de mândru că sunt soțul tău și tatăl lui Braedyn și Penny. Katie, ești cea mai frumoasă și mai grijulie persoană pe care am cunoscut-o vreodată. Ești cu adevărat unică… să-ți trăiești viața cu fericirea și cu pasiunea care m-au făcut să mă îndrăgostesc de tine. Să te văd mama copiilor noști a fost cea mai frumoasă experiență din viața mea.”

”Să-i spui lui Braedyn că e cel mai  bun prieten al meu și că sunt mândru că sunt tatăl lui pentru toate lucrurile minunate pe care le-a făcut și continuă să le facă. Să-i spui lui Penelope că e o prințesă și că poate avea tot ce își dorește în viață.

Sunt atât de norocos.

Dacă vei întâlni pe cine care să te iubească și să-i iubească și pe copii, să nu  ai rețineri. Să fii fericită orice ar fi!”

Jonathan și Katie s-au întâlnit în Facultate. De 7 ani formau un cuplu și aveau împreună doi copii: un băiețel de 2 ani care s-a născut cu probleme de sănătate grave, inclusiv paralizie cerebrală, și o fetiță de 10 luni.

Jonathan Coelho a fost depistat pozitiv pe 25 martie. Știa că ceva este în neregulă când a început să experimenteze simptome specifice infecției cu COVID-19: dureri de cap, tuse, probleme cu stomacul, pierderea gustului și a mirosului. Jonathan Coelho nu avea niciun fel de problemă de sănătate asociată.

„Când auzi că oameni mor de coronavirus, le citești poveștile și cauți o justificare. Avea peste 65 de ani, fuma, avea afecțiuni asociate, însă soțul meu nu face parte din niciuna dintre categoriile menționate”, a adaugat Katie.

„Durerea pe care o simțim nu poate fi descrisă în cuvinte”, a scris Katie pe Facebook. „Ne-a fost furat totul. Inima mea nu e frântă, e distrusă. Eu și copiii va trebui să trăim toată viața fără Jonathan. Nu știu cum vom avea puterea să facem asta.”

Vezi si: Fetița de 5 luni a unui pompier din New York a murit din cauza coronavirusului | Demamici.ro

Vezi si: Opt copii au ramas orfani de tata. Barbatul a murit la Londra, rapus de coronavirus | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

4 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni