Bebelus cu sindromul Down, tinut in brate de fratele mai mare | Demamici.ro

Bebelus cu sindromul Down, tinut in brate de fratele mai mare. Este povestea care a emotionat internautii pe retelele de socializare.

Sa vii pe lume este o lupta. Dar cand vii pe lume si esti diferit, lupta devine cu atat mai mare. Si probabil ca acelasi lucru il va intelege si acest bebelus cu sindromul Down, ceva mai tarziu, in viata.

Din fericire pentru el, a avut norocul sa se nasca intr-o familie iubitoare si care il pretuiesc in fiecare zi si il fac sa se simta special, iar imaginile de mai jos dovedesc acest lucru.

Mama bebelusului a postat pe retelele de socializare un filmulet in care fiul cel mare al familiei il tine in brate pe cel mai nou membru al familiei, diagnosticat cu sindromul Down.

Bebelus cu sindromul Down, tinut in brate de fratele mai mare

Imaginile au starnit multa emotie in randul oamenilor si arata, inca o data, cat de mari pot fi inimile celor mici.

Clipul cu cei doi frati a devenit instant viral si a fost vizualizat de mai bine de un milion de ori. O poveste cu adevarat memorabila si care ne invata sa fim recunoscatori pentru ceea ce avem in viata si oamenii speciali de langa noi.

Vezi si: Un baietel cu sindromul Down isi linisteste fratiorul care plangea neconsolat VIDEO | Demamici.ro

Scrisoarea emotionanta a unei mame catre fiica ei, cu sindromul Down

Nu doar acest bebelus cu sindromul Down a atins inimile oamenilor de pretutindeni. Povestea unei fetite care s-a nascut cu aceeasi maladie a devenit o inspiratie pentru multi parinti care au acasa un copil cu nevoi speciale.

Iata scrisoarea publica redactata de mama fetitei:

„Draga mea fetiță,

Fiica mea frumoasa, tu esti cea care mi-ai schimbat viata. Un cadou de la Dumnezeu in adevaratul sens al cuvantului. As vrea sa iti povestesc cateva lucruri despre tine, pe care poate, altii, nu le stiu.

Vreau sa stii ce impact mare ai avut asupra mea, dar si a altor persoane din jur. Stiu ca ai doar 3 ani acum, dar pe masura ce vei creste, vei intelege cat de minunata esti. Va veni vremea cand nu voi mai fi langa tine, sa iti spun cat de mandra sunt de tine. Asa ca lasa-ma acum sa iti spun o mica povestioara.

Vreau sa iti povestesc despre ziua in care ai ales sa vii pe aceasta lume. Ne mutam pe-atunci din Hawaii in Tennessee, pentru a fi mai aproape de familie. Eram atat de nerabdatoare sa te cunosc!

Te-am nascut natural si nimic nu ar fi putut sa ma pregateasca pentru valul de emotii trait, atunci cand mi te-au asezat la piept. Stiam de dinainte ca te iubesc, dar cand am vazut cum ma privesti cu ochisorii tai migdalati… am stiut.

Vezi si: O fetita cu sindromul Down a fost adoptata de un tata singur dupa ce 20 de familii au respins-o | Demamici.ro

Era de parca mi-ai fi spus: „Mami, sunt eu, bebelusul tau. Sper ca ma iubesti. Eu sunt bataia de inima pe care o auzeai. Sunt acelasi bebelus care s-a facut ghemotoc in pantecele tau.

Sunt acelasi care adormea pe ritmul batailor tale de inima. Te auzeam cum imi cantai, iar vocea ta strapungea ca o raza de lumina intunericul care ma inconjura.

Imi spuneai ca ma iubesti atat de mult. O sa iti schimb si eu viata, daca o accepti pe a mea, alaturi de a ta”.

Acest dar se numeste Trisomia 21.

Dumnezeu ti-a mai dat o extra copie a cromozomului 21. Nu stiu cum a reusit sa stranga atata iubire in acel extra cromozom microscopic, dar a facut-o. A vrut ca tu sa iesi in evidenta, sa iesi din multime. Sa fii un invatator, sa iubesti si sa le arati si altora cum sa iubeasca neconditionat. Te-a adus pe lumea asta cu un scop.

Citeste continuarea AICI.

Share

Articole recente

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

24 de minute

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

7 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

7 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână