Mămici și tătici celebri

Andreea Antonescu și-a botezat fetița, pe Venice Victoria. Mămica și cele două fiice au purtat ținute asortate | Demamici.ro

Andreea Antonescu și-a botezat fetița, pe Venice Victoria. Andreea Antonescu a organizat botezul pentru cea de-a doua fetiță. Cântăreața și tatăl fetiței, fostul ei partener, și-au dorit să marcheze evenimentul cu mare, astfel încât micuța lor a avut parte de o petrecere grandioasă, cu invitați pe măsură.

Ceremonia botezului a avut loc la o biserică din Capitală, iar alături de ea a fost, în primul rând, Sienna, fiica ei cea mare, din căsnicia cu Traian Spak.

Andreea Antonescu și-a botezat fetița, pe Venice Victoria

„Am botezat-o pe minunea mea, Victoria Venice. O zi unică, plină de emoții! ❤️”, a scris Andreea Antonescu în dreptul fotografiilor împărtășite și pe rețelele sociale.

Slujba a fost oficializată de un singur preot, iar emoțiile au fost mari pentru cei doi părinți. Mămica Andreea Antonescu a purtat o rochie de vară, violet, având grijă să se asorteze cu rochițele celor două fete ale ei: Sienna și Venice.

Fosta colegă de trupă și buna ei prietenă Andreea Bălan nu a putut lipsi de la eveniment. Andreea Bălan, care este și nașa de botez a Siennei, a venit și ea însoțită de cele două minuni ale ei, Ella și Clara.

După slujba de la biserică, Andreea Antonescu s-a retras împreună cu invitații la o locație ca de poveste, acolo unde a continuat petrecerea.

„Ca locație am optat pentru un cadru de poveste în mijlocul naturii, o locație aflată în Pădurea Snagov, cu un decor spectaculos pentru un eveniment așa cum am visat. Exact la Jubile, acum 12 ani, am făcut și petrecerea pentru botezul Siennei. În plus, același preot care a botezat-o pe Sienna, o va boteza și pe Venice Victoria”, a mărturisit Andreea Antonescu înainte de eveniment pentru Click.

Ursitoarele au sosit la ceas de seară la petrecerea de botez

Artista a divorțat înainte să o nască pe Venice Victoria

Andreea Antonescu și-a botezat cea de-a doua fetiță. Artista mai are un copil cu fostul ei soț, Traian Spark, de care a divorțat, anul acesta. În urma divorțului, cântăreața a rămas cu o casă în Statele Unite ale Americii, iar Sienna, fiica lor în vârstă de 12 ani, a rămas în America, alături de bunică.

„Da, am divorțat. Nu îmi doresc să dau detalii despre acest lucru. Mi se par prea intime aceste lucruri. Eu și Traian suntem foarte buni prieteni și atunci fiecare este fericit de bucuriile și realizările celuilalt”, a spus cântăreața pentru click.ro.

Sienna locuiește în prezent în SUA, împreună cu mama Andreei Antonescu. Fetița a ales să își continue studiile acolo.

„Sienna a ales să facă școala în State și era normal să petrec timp cu ea, mai ales că lipsisem pe toată perioada America Express! Am profitat amândouă la maximum de fiecare secundă, am clădit amintiri frumoase!”, a explicat artista pentru sursa citată anterior.

Cele două au o relație apropiată, iar ambii părinți au grijă să nu-i lipsească nimic.

Prima experiență a maternității a venit cu multe provocări pentru Andreea, mai ales că a stat nedespărțită de fetița ei și nu și-a dorit să apeleze la bone. În urmă cu câțiva ani, artista mărturisea că nu s-ar mai vedea din nou mamă, însă iată că viața e plină de surprize!

Vezi și: Andreea Antonescu, însărcinată în „America Express”: „Pe lângă Andreea, eu am avut-o și pe ea în burtică și m-a protejat” VIDEO | Demamici.ro

Vezi și: Andreea Antonescu și-a serbat fiica cea mare în America. Sienna a împlinit 12 ani: „Numai mamă să nu fii cu sufletul împărțit pe două continente” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

2 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

2 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

4 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni