Mămici și tătici celebri

Laura Cosoi și-a aniversat cea de-a treia fetiță. Lara a împlinit 1 anișor | Demamici.ro

Laura Cosoi și-a aniversat cea de-a treia fetiță. Laura Cosoi și familia ei au sărbătorit împreună primul an din viața mezinei. Lara a împlinit la final de iunie vârsta de 1 an, marcând astfel, momentul în care cea de-a treia minune din viețile lor a mărit familia.

Laura Cosoi și soțul ei, afaceristul Cosmin Curticăpean, au împreună trei fetițe: Rita, Vera și Lara.

Cu ocazia zilei de naștere a mezinei, familia a realizat și o ședință foto care cu siguranță își va găsi loc de cinste în albumul familiei lor.

„Lara mică a crescut mare 🤍 Mulțumim, copil bun, că ești în viețile noastre. Să fii fericită, împlinită, sănătoasă, senină, norocoasă, înconjurată de bine, de frumos și bunul Dumnezeu să te ocrotească! Ce binecuvântare pentru familia noastră că te avem 🤍 Te iubim, suflețel drag! La mulți ani ☀️”, a transmis Laura Cosoi pe pagina ei de Instagram.

Lara, cea de-a treia fetiță a Laurei Cosoi s-a lăsat așteptată. A venit pe lume mai târziu, depășind termenul preconizat de medici

Laura Cosoi și-a adus pe lume cea de-a treia fetiță, care s-a lăsat multe zile așteptată. Termenul nașterii a fost inițial 11 iunie (fix de ziua de naștere a Ritei, fetița cea mare), însă a ales să vină pe lume pe 23 iunie. Anunțul a fost făcut de actriță pe contul său de Instagram unde a și postat prima fotografie din maternitate, una în care mâinile lor s-au întâlnit.

Laura Cosoi, despre călătoriile cu trei copii: „Ne tăvălim de câteva ori prin foc”

De ani buni, Laura Cosoi și soțul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. De când a apărut în viața lor prima fetiță, aceștia au obișnuit-o cu vacanțele și zborurile lungi cu avionul. În prezent, deși familia s-a mărit, aceștia aleg să călătorească și să vadă lumea în lung și-n lat alături de cele trei micuțe ale lor.

În urmă cu câteva luni, Laura Cosoi s-a încumetat să ajungă cu cele trei fetițe tocmai în Bali, în perioada în care Lara nu împlinise nici măcar vârsta de 6 luni. Într-o postare pe Facebook, vedeta a vorbit despre călătoriile cu micuțele.

„Călătoriile cu copiii nu sunt despre relaxare la soare (mai mult de 10 minute și uneori nici atât), despre mâncatul la masă în liniște și pace, program pe care să-l ai cum l-ai stabilit (în mare parte), ci mai ales despre disponibilitate, acceptare, descoperire, răbdare, înțelegere, empatie, compasiune, iubire. Cred că lângă copiii noștri chiar devenim variantele noastre cele mai bune.

Bineînțeles, asta după ce ne tăvălim de câteva ori prin foc și simțim că renaștem ca pasărea Phoenix ori de cate ori ne înghițim cuvintele și „apucăturile” care ne vin de nu știu unde. Dar și dacă reușim este ca și cum nu am căzut dintr-un rollercoster nebun, care merge cu viteza luminii, fără centură și în care am stat mai mult cu capul în jos. Deci, una peste alta, viața cu copii e chiar frumoasă.”, a scris Laura Cosoi pe Instagram.

 Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt împreună din 2012, iar în 2015 s-au căsătorit. La ora actuală, sunt unul dintre cele mai frumoase și sudate cupluri din showbiz-ul autohton. Împreună au trei fetițe pe care le cresc cu multă iubire și foarte multă prezență, fiind dovada vie a faptului că dacă vrei, poți. Cei doi îndrăgostiți n-au nicio reținere în a merge cu fetele în orice colț al lumii, iar călătoriile sunt marea lor pasiune.

Vezi și: Laura Cosoi, vacanță cu cele trei fiice și prima aniversare cu micuța Lara! Imagini spectaculoase din Vietnam | Demamici.ro

Vezi și: Laura Cosoi, primele fotografii cu chipul micuței Lara. Ședință foto alături de soț și cele trei fetițe | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

6 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

2 săptămâni

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni