Adelina Pestritu, criticata fiindca si-a pus fetita in premergator, a rabufnit: „Cresterea copilului este la latitudinea fiecaruia!” | Demamici.ro

Adelina Pestritu a impartasit, zilele trecute, cu cei peste 1 milion de urmaritori de pe contul de Instagram o fotografie in care Zenaida statea in premergator.

Mamicile care nu sunt de acord cu folosirea premergatorului si-au exprimat parerile, criticand-o pe Adelina Pestritu pentru decizia de a-l folosi in cazul fetitei sale de 8 luni. Bruneta nu a ramas indiferenta si a raspuns criticilor printr-un mesaj diplomat.

„Internetul este foarte bun dacă vrei să afli cum să-ţi faci o coafură specială, cum să pui un bec, cum să te îmbraci la o nuntă etc, dar nu trebuie să-ţi creşti copilul după sfaturi de pe site-uri sau de pe forumuri.

De aceea avem ceea ce se numeşte instinct matern şi medici buni: să ne ghideze. Mi-ar plăcea ca noi, mamele, să nu ne mai judecăm între noi, să nu ne mai criticăm, că este dureros, puiul nostru este cel mai sensibil subiect. Ar trebui să ne susţinem, să fim mai tolerante şi să nu mai arătăm atât cu degetul.

Am pus-o pe Zeny în premergător şi am primit multe mesaje contra. Ea vrea deja să stea în picioare, să meargă, iar accesoriul acesta o ajută. Nu o ţin ore întregi în premergător, Doamne fereşte, am mare grijă, dar felul în care îşi exprimă unele persoane nemulţumirea este deranjant.

Creşterea copilului mi se pare ceva extrem de intim, tocmai de aceea pe mine nu mă veţi găsi în tot felul de grupuri de mămici sau în dispute pe forumuri. Vorbim despre ce vreţi voi şi ne sfătuim, aţi văzut că sunt deschisă, dar creşterea copilului este la latitudinea fiecărui părinte în parte şi, repet, este ceva intim”, a scris Adelina Pestritu pe Instagram.

Adelina s-a exprimat elegant cu toate ca a fost foarte deranjata de mesajele pe care le-a primit. Bruneta a pus punctul pe I. Cu alte cuvinte i-a rugat pe cei care au recomandari sau sfaturi cu privire la felul in care isi creste copilul sa se abtina de la comentarii rautacioase.

Daca in alte privinte este deschisa si accepta opiniile pro si contra, Adelina considera ca felul in care isi creste copilul este un subiect sensibil si nu vrea sa fie supus discutiilor.

Adelina Pestritu urmeaza sa se casatoreasca in aceasta vara cu tatal fetitei sale, Virgil Steblea. Bruneta este la cea de-a doua casatorie. Mariajul cu Liviu Varciu a durat doar un an.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

11 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni