Un tata si-a aparat fiica de 5 ani cu pretul vietii. Barbatul a fost sfasiat de cainele care i-a atacat copilul | Demamici.ro

Tragicul incident a avut loc in Fort Madison, Iowa, Statele Unite ale Americii. Robert Joseph Quick, in varsta de 33 de ani, din Dallas City, Illinois, si-a aparat fiica de 5 ani de atacul unui caine periculos.

Patrupedul apartinea unui prieten de familie care il lasase in grija barbatului, iar cei doi il scosesera la plimbare. Dintr-o data animalul s-a repezit la fetita si a muscat-o de fata. Barbatul a intervenit pentru a inlatura animalul care tabarase pe copil, iar cainele s-a repezit asupra lui muscandu-l de mai multe ori de spate, brate si picioare.

Un echipaj medical a ajuns de urgenta la fata locului. Cainele a fost impuscat, insa ranile pe care Robert le avea erau adanci. Barbatul a pierdut foarte mult sange.

Cu toate ca a fost transportat la spital, a murit dupa 2 ore din cauza unui atac de cord. Cadrele medicale care au ajuns la fata locului au declarat ca barbatul, desi grav ranit, a insistat ca medicii sa se ocupe intai de fiica lui.

Un tata si-a aparat fiica de 5 ani cu pretul vietii

Stacy Weber, reprezentant al politiei, a mentionat intr-un comunicat de presa ca „Domnul Quick si-a protejat fiica si ca prin actiunile lui i-a salvat viata. Vrem sa transmitem condoleantele noastre familiei indoliate”, noteaza mirror.co.uk.

O pagina GoFundMe a fost deschisa pentru a se aduna bani pentru inmormantarea barbatului. Donatiile catre familia indurerata au ajuns deja la $17,259.

„Familia necesita ajutor pentru a putea plati cheltuielile de inmmormantare. Oricine poate ajuta, va rugam sa o faca. Donatiile vor fi folosite pentru inmormantare, iar banii ramasi vor fi pusi intr-un cont pentru a putea fi folositi de copiii lui Robert cand vor merge la facultate”. Robert Joseph Quick era tatal a 4 copii.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

3 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

7 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni