Pedofilii, castrati chimic inainte de a fi eliberati din inchisoare | Demamici.ro

O noua lege va obliga pedofilii sa plateasca pentru castrarea lor inainte de a fi eliberati din inchisoare. Legea va forta pedofilii a caror victime au avut varste de pana la 13 ani sa-si plateasca castrarea.

Legea HB 379 a fost semnata de Kay Ivey, guvernatorul din Alabama, Statele Unite ale Americii, dupa ce a fost introdusa de reprezentantul republican al statului, Steve Hurst.

In acest fel, molestatorii de copii vor trece printr-o castrare chimica, cu droguri folosite pentru a suprima nevoile sexuale. Oricine refuza sa faca asta va fi considerat vinovat de incalcarea conditionarii si va ramane in inchisoare.

O noua lege ii va obliga pe agresorii sexuali sa plateasca pentru castrarea lor

Explicand rationamentul din spatele propunerii controversate, Hurst a spus pentru CBS42: „Au marcat acest copil pe viata si pedeapsa ar trebui sa fie potrivita crimei.

Au fost oameni care m-au judecat in trecut spunand ca legea introdusa este inumana. I-am intrebat ce este mai inuman decat sa iei un copil, sa-l molestezi sexual atunci cand copilul nu se poate apara sau fugi.

In plus, trebuie sa treaca prin toate lucrurile care urmeaza dupa. Daca vreti sa vorbim despre ce este inuman, asta este inuman” a spus acesta, conform metro.co.uk.

Hurst a sustinut, de asemenea, ca proiectul de lege ar putea descuraja pedofilii sa vizeze copiii si sa reduca numarul de infractiuni la adresa copiilor.

Insa avocatul Raymond Johnson din Alabama este printre cei care se opun. El crede ca pedepsele existente sunt suficiente. Johnson a explicat: ” O vor contesta (n.r. legea) conform celui de-al 8-a amendament constitutional.

Vor sustine ca este crud si neobisnuit ca sa fie pedepsiti in felul asta, pentru cineva care si-a ispasit timpul dat, sa fie castratat pentru tot restul vietii”.

Castrarea chimica in Romania

In Romania, deputatul PSD Catalin Radulescu a propus castrarea chimica a pedofililor cu scopul prevenirii recidivelor.

Potrivit politicianului, violurile s-ar reduce prin adoptarea acestei masuri. Catalin Radulescu a dat drept exemplu Germania unde recidiva in cazul violurilor s-a redus de la 84% sau 3% dupa implementarea castrarii chimice.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o zi

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână