stirilekanald.ro

Tată cu șase copii, mort din cauza COVID-19, la 12 zile de la internare | Demamici.ro

Tată cu șase copii, mort din cauza COVID-19, la 12 zile de la internare. Un bărbat din Deva a lăsat în urma lui șase copii care acum sunt orfani de tată. În vârstă de 49 de ani, Titus Horaţiu Barbu se numără printre cei peste 40 de oameni din județul Hunedoara care au murit din cauza noului coronavirus.

Pacientul s-a stins din viață cu puțin timp înainte de sărbătorile pascale.

Familia lui trece acum prin cea mai neagră perioadă. O soție care a rămas fără niciun sprijin, dar mai ales, cei șase copii care au rămas fără tată.

Potrivit informaţiilor publicate de Ministerul Sănătăţii, bărbatul în vârstă de 49 de ani a fost internat pe 3 aprilie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva – Secţia Boli Infecţioase. A fost transferat în 8 aprilie la Anestezie – Terapie Intensivă. A fost confirmat cu Covid 19 în 5 aprilie şi a murit în 15 aprilie, fără a avea condiţii medicale pre-existente cunoscute.

Tată cu șase copii, mort din cauza COVID-19, la 12 zile de la internare. Primul gând e la copii. Apel pentru familia îndoliată

Foştii colegi de la Administraţia Finanţelor Publice Deva și nu numai au lansat mai apeluri pe Facebook, în ajutorul familiei deveanului, tată a şase copii.

„Te rog ajută dacă poţi, puţinul tău contează! Vinerea mare! Prilej de iertare şi împăcare! Să ne fie tuturor această, zi una a gândului curat şi a sufletului împăcat. Despre asta vreau să vă vorbesc dragi prieteni, să pot fi cu sufletul împăcat, că nu am rămas indiferent în faţa unei situaţii tragice a unor semeni de-ai noştri, pe care vreau să v-o fac cunoscută, în speranţa că vom putea aduce, împreună, un dram de bine acestei familii greu încercate!

15 aprilie 2020, data la care Barbu Horaţiu Titus, de 50 de ani, tatăl a 6 copii, 4 băieţi şi 2 fete, (cel mic având doar 4 ani), moare răpus de virusul nemilos. În urma lui, pe lângă cei 6 copii rămaşi orfani de tată, a rămas soţia care suferă de o boală cronică şi nu lucrează.

Fiind izolaţi la domiciliu, la înmormântare nu a putut fi prezent decât fiul Cristian, de 18 ani, care este elev la Seminarul Teologic din Alba Iulia. Neavând bunici şi alt ajutor, Cristian a fost nevoit să poarte pe umerii lui întreaga povară a acestei tragedii ce le-a lovit familia, ducându-şi tată-l la groapă de unul singur.

Am aflat despre această nenorocire, de la directorul Seminarului Teologic, domnul pr. Prof. dr. Eugen Pintea, care nu a rămas indiferent faţă de tragedia prin care trece familia elevului Cristian. „, se arată într-un mesaj postat pe Facebook de un fost coleg.

Toți cei care își doresc să ajute această familie numeroasă, rămasă fără tată, o pot face printr-o donație în contul RO69BTRLRONCRT0519960901, Banca Transilvania” pe numele Barbu Cristian.

Vezi si: Viata unei mamici care lucreaza in spital. Izolata de familie, isi vede copiii printr-un geam | Demamici.ro

Vezi si: Gravida cu coronavirus a nascut in timp ce era in coma indusa. Si-a vazut bebelusul la 5 zile dupa ce l-a adus pe lume | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni