Sora lui Culiță Sterp, criticată pentru că s-a filmat în timp ce alăpta: „Să mă acopăr, cum? Să mi se vadă doar ochii?” | Demamici.ro

Sora lui Culiță Sterp, criticată pentru că s-a filmat în timp ce alăpta: „Să mă acopăr, cum? Să mi se vadă doar ochii?” Polemica alăptatului în public s-a mutat pe internet. Și asta pe bună dreptate, căci, în ultimul an și viețile multora dintre noi au migrat spre zona de online.

Ileana Sterp, sora interpretului Culiță Sterp, este, poate, una dintre primele mămici puse la zid de internauți, după ce a apărut în mai multe live-uri pe pagina personală, în timp ce își alăpta copilul.

Ileana a născut de curând o fetiță, iar în perioada maternității s-a apropiat mult de comunitatea care o urmărește online.

Ea a împărtășit cu utilizatorii multe momente prețioase din noua ei viață de mămică. Totuși, Ileana nu a intuit nicio clipă valul de reproșuri care aveau să vină, din cauza alăptatului în fața camerei.

Sora lui Culiță Sterp, criticată pentru că s-a filmat în timp ce alăpta: „Să mă acopăr, cum? Să mi se vadă doar ochii?”

„De ce aveți impresia că doar ceea ce ați făcut sau faceți voi, e corect și bine? Să mă acopăr cum? Să mi se vadă doar ochii sau nici ăia? „Nu-i ok”. De ce vrei să decizi tu în locul meu ce e ok sau nu? Plus că eu consider că am fost și sunt o femeie decentă atât în viața reală, cât și aici pe Instagram”, a fost reacția ei vehementă.

Ileana Sterp: „Aloman Carla-Elena s-a născut pe 1 mai 2021. 🤍 După 24 de ore de travaliu și-a făcut apariția și când am văzut-o, am trăit cel mai magic moment din viața mea. Atât de minunat compensează Dumnezeu lucrurile încât după acele dureri și clipe grele, mi-a dat să trăiesc tot ce e mai frumos și minunat în lumea aceasta.

Sunt fascinata de ființa minunată care ne-a umplut casa de bucurie și fericire. 🌸

Vă mulțumesc din inimă tuturor pentru mesajele minunate, înseamnă mult pentru noi! 🤍”

Sora lui Culiță Sterp a născut după un travaliu dificil: „Când m-au pus pe masă să nasc, zbieram, strigam că nu mai pot”

„Am născut natural o fetiță de 4 kilograme 200. Cum vă spuneam, a fost o noapte foarte grea, plină de dureri. Simțeam la un moment dat că nu mai pot, dar știam că Dumnezeu mă ajută să mai pot un pic. Iar când m-au pus pe masă să nasc, a fost foarte greu, strigam și zbieram încontinuu că nu mai pot, dar Dumnezeu a fost acolo lângă mine și m-a ajutat să duc la capăt.

Suntem bine, mulțumim din toată inima, mulțumim pentru grij și pentru mesaje. Nu mai știu ce să mai zic”, a declarat Ileana pe Instagram.

Culiță Sterp va deveni și el tătic în mai puțin de o lună

Luna viitoare, familia Sterp se va mări cu un nou membru al familiei.
Daniela Iliescu, iubita artistului, este însărcinată cu primul lor copil. Cei doi vor avea un băiețel, așteptat cu bucurie de toată familia.

Emoțiile sunt cu atât mai mari cu cât Culiță are șanse mari să nu fie lângă iubita lui atunci când va naște, deoarece încă se află în Dominicană, acolo unde concurează în echipa Faimoșilor de la „Survivor”.

Vezi si: Sora lui Culiță Sterp a născut după un travaliu dificil: „Când m-au pus pe masă să nasc, zbieram, strigam că nu mai pot” | Demamici.ro

Vezi si: Culiță Sterp, lacrimi de emoție când și-a văzut iubita însărcinată în 8 luni! Ce mesaj i-a transmis Daniela: „Am o surpriză” VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni