Naomi Campbell a născut! Fotomodelul a devenit mamă pentru prima dată la 50 de ani | Demamici.ro

Naomi Campbell a născut! Fotomodelul a devenit mamă pentru prima dată la 50 de ani. Fostul fotomodel de talie internațională a ținut sarcina secretă și abia de curând a dat vestea cea mare, într-un mod la fel de misterios.

Naomi Campbell a postat o fotografie emoționantă pe profilul de Instagram. La descriere ea a dezvăluit că a devenit mamă și se simte binecuvântată pentru acest lucru.

„O mică ființă binecuvântată m-a ales pe mine să-i fiu mamă. Mă simt atât de onorată să am parte de acest suflet fragil în viața mea. Nu există cuvinte care să descrie legătura puternică pe care, acum, o împart cu tine, îngerașul meu. Nu există iubire mai mare”, a scris Naomi Campbell în dreptul fotografiei.

Naomi Campbell a evitat multă vreme maternitatea

Frumoasa Naomi Campbell s-a bucurat de viață în fiecare zi și chiar ea mărturisea că nu se grăbește să devină mamă. Într-un interviu oferit în urmă cu un an, Naomi declara că nu se simte nici la vârsta de 49 de ani pregătită să devină mamă.

Întrebată dacă plănuiește să aibă un copil, Naomi a răspuns: „Nu încă – o să văd ce-mi oferă Universul.”

Ultima relație cunoscută a vedetei a fost cea cu Liam Payne (25 de ani), fostul star de la One Direction, încheiată în aprilie, după patru luni.

Vezi si: Cristina Cioran a ales numele pentru fetița ei. Actrița, însărcinată cu primul copil la 43 de ani | Demamici.ro

Vezi si: Ramona Bădescu, gânduri de mamă la 51 de ani: „Îmi pare rău că Dumnezeu mi l-a dat atât de târziu” | Demamici.ro

Ramona Bădescu, gânduri de mamă la 51 de ani

La vârsta de 50 de ani, vedeta a întâmpinat venirea pe lume a primului ei copil, alături de partenerul ei, un bărbat originar din Italia.

Ramona Bădescu este mama unui băiețel pe care îl iubește enorm și se bucură din plin de noua ei viață. Singurul ei regret este că trăiește această emoție abia acum.

„De când am devenit mamă, orice dorință a mea este pe locul nu al doilea, ci al 100-lea, al 200-lea. Acum este pe primul loc dorința copilului meu. Am devenit clienta magazinelor pentru copii, şi lucrul ăsta mă face şi mai fericită şi mândră.

Că s-a întâmplat la 50 de ani, da, îmi pare rău că Dumnezeu mi l-a dat acum, mai târziu, dar are El planurile lui.

Sunt convinsă că, aşa cum îmi doream eu de la început, privindu-i pe părinții mei şi valorile familiei, acum am avut alături de mine bărbatul pe care îl iubesc şi care mă iubeşte, pe care îl respect şi care mă respectă, acum a fost cel mai potrivit moment.”

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni