Alina Laufer, ipostază emoționantă în parc cu gemenii. Mămica a explicat de ce nu își botează copiii | Demamici.ro

Alina Laufer, ipostază emoționantă în parc cu gemenii. Mămica a explicat de ce nu își botează copiii. Alina Laufer este de trei ori mămică, iar sarcina gemelară s-a dovedit a fi pentru ea și o binecuvântare, dar și o provocare.

În ciuda problemelor care au apărut înainte, dar și după naștere, soția lui Ilan Laufer s-a străduit să rămână optimistă. Astăzi, trăiește o perioadă cu adevărat magică, iar imaginile postate de vedetă pe internet sunt grăitoare.

Mămica Alina Laufer a profitat de zilele însorite din această perioadă și a ieșit cu gemenii ei în parc. Plimbările nu sunt ușoare când ai doi bebeluși, însă a demonstrat că se descurcă în orice circumstanță.

„Multitasking”, a scris ea în dreptul fotografiei.

Alina și Ilan Laufer nu își vor boteza gemenii

De la nașterea micuților, Alina a fost tot mai activă pe rețelele de socializare, acolo unde a postat mereu noutăți cu privirea la situația lor, după ce micuții s-au născut prematur.
Mulți utilizatori au întrebat-o când plănuiește să facă botezul copiilor, iar Alina a explicat că acest lucru nu se va întâmpla în familia lor.

Mai exact, la evrei, religia de care aparține Ilan Laufer, nu există acest obicei. Din acest motiv vor trebui și să respecte obiceiul circumciziei.

„Nu vom face botez, la evrei nu există acest obicei.

Va trebui să facem circumcizia, însă Nathaniel a fost prea mic.

Nu puteam face acum, în pandemie, petrecere. O să facem însă un party cu prietenii și familia cand scăpăm de pandemie”, a explicat Alina Laufer.

„Sunt niște minunați. Noi avem gemeni, dar ei nu seamănă deloc unul cu celălalt, nici ca aspect, nici ca personalitate. Sunt total diferiți. Ilan m-a surprins foarte mult. De când i-am adus acasă e hands on, mă ajută foarte mult. E omul meu de bază. Cu cei mici stau eu, 80%, dar și în cei 20% când se ocupă el, mă deconectez total. Ei dorm singurei și avem camere de supraveghere și un monitor pe care îl luăm peste tot în casă. Nu cred că aș putea să dorm non-stop cu ei pentru că m-am obișnuit și eu cu patul meu și mă odihnesc mult mai bine”, a declarat Alina Laufer la „Teo Show”.

„Eu intervin în fiecare seară în jur de 20:00, 20:30 la băiță. Nu le facem în cadă, ci în cădițe speciale. Umplem găleata cu apa, o potrivim, scoatem hainuțe de schimb, scoatem scutece. Dacă suntem constipați scoatem acea pârțâitoare specifică. Dacă nu știți, vă spun eu. Luați pârțâitoare din aceea pentru că vă scapă și pe voi și pe copii de foarte multe neplăceri. Îi spălăm împreună. Eu mă ocup să-i spăl, să-i usuc, să le scot mucii din nas. Treaba de seară o fac eu. În rest, în timpul zilei, treaba principală o face Alina. Eu o mai ajut în weekend”, a declarat Ilan Laufer.

Alina Laufer a născut prematur după ce a apelat la fertilizare în vitro

Alina și Ilan Laufer au devenit părinți, după 8 ani de încercări. Cuplul a apelat la fertilizare in vitro.

După mulți ani în care s-au rugat să poată avea un copil împreună, cuplul a primit cea mai frumoasă veste: Alina a rămas însărcinată cu gemeni. Sarcina, însă, s-a dovedit a fi una cu riscuri. Alina Laufer a fost internată la Maternitatea Giulești și a născut aproape de săptămâna 30 de sarcină.

„Am devenit dublu tătic! Alina a născut în această dimineață, iar acum cei mici se află la incubator și Alina la terapie intensivă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest miracol și mă rog în continuare să îi aibă în pază”, a fost mesajul transmis de Ilan Laufer în ziua în care i s-au născut gemenii.

Vezi si: Alina Laufer a născut gemenii prematur la 29 de săptămâni: „Mă rog la Dumnezeu să îi aibă în pază!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână