A murit in ziua in care a implinit 35 de ani. Preotul Marius Barascu a lasat in urma o sotie si 4 copii mici | Demamici.ro

Marius Gabriel Barascu, preot la Parohia Parava, a murit in urma unui teribil accident de circulatie, care a avut loc pe E 85, cunoscut ca „drumul mortii”. Un Duster, la volanul caruia se afla un sofer in varsta de 61 de ani a intrat intr-o depasire neregulamentara, acrosand un autoturism care circula din sens opus.

In urma coliziunii persoana de 61 de ani a murit pe loc, iar preotul Marius Gabriel Barascu s-a ales cu rani grave. Parintele se intorcea de la Manastirea Sihla si circula regulamentar in momentul in care autoturismul angajat intr-o depasire neregulamentara l-a lovit frontal.

„Un conducător auto de 61 ani, pe fondul unei depășiri neregulamentare, a acroșat un alt autoturism care circula din sens opus, iar ulterior a intrat în coliziune pe contrasens cu alte două autoturisme .

În urma evenimentului a rezultat decesul conducătorului auto vinovat și rănirea ușoară a două persoane. Ceilalți conducători auto implicați nu au consumat băuturi alcoolice”, se arată într-un comunicat al IPJ Bacău.

Preotul Marius Barascu a murit in ziua in care a implinit 35 de ani

Dupa cateva ore de chin, preotul Marius Barascu a murit. A lasat in urma o sotie distrusa de durere si patru copilasi, mai mici de 10 ani. Familia il astepta acasa, cu tortul, pentru a-i serba ziua de nastere. Marius Barascu implinea 35 de ani.

La scurt timp dupa moartea parintelui, oamenii care l-au iubit si-au exprimat durerea si incurajarile pentru familie: „Dumnezeu sa va aseze in Rai, Sfant Parinte”, „Dumnezeu sa va primeasca in imparatia cerurilor, parinte!”, „Dumnezeu sa-l ierte! Multa putere de la Domnul familiei! Suntem in rugaciune cu voi!”.

„A fost un preot cu alese calități sufletești, implicat în numeroase activități pastoral-duhovnicești și social-filantropice, râvnitor, apropiat de enoriașii săi, mereu în preajma celor aflați în suferință, implicat în multe proiecte educaționale dedicate tinerilor, dar și în lucrări de construire și înfrumusețare a lăcașurilor de cult din parohia unde și-a desfășurat misiunea;

Un slujitor care și-a asumat chemarea preoțească mereu inspirându-se din pilda viețuirii Părinților Bisericii și a marilor duhovnici în viață”, a spus IPS Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului.

FOTO: Gabytzu Antal‎

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână