O mama si-a ucis accidental fetita. Femeia, care mai are 3 copii, nu suporta sa-si vada casa goala | Demamici.ro

O mama si-a ucis accidental fetita. Femeia mai are acasa 3 copii. Amanda Furner nu va uita niciodata ziua care fetita ei de doar 3 ani si-a dat ultima suflare, din cauza unui incident care avea sa o coste tot.

O fractiune de secunda avea sa schimbe viata familiei pentru totdeauna.

Amanda Furner era insarcinata in ultimul trimestru cu cel de-al patrulea copil, atunci cand a asistat la moartea fetitei sale Charlotte Smithers in varsta de 3 ani.

Se intampla intr-o zi de octombrie, dupa cateva ore petrecute in parc cu copiii. O eroare a franii de mana a vehiculului avea sa o coste viata fetitei sale.

O mama si-a ucis accidental fetita. Femeia mai are acasa 3 copii

„Cand am ajuns la masina, toti copiii se pregateau sa se urce, mai putin ea. Ma astepta sa o ridic si sa o asez eu pe bancheta. Inainte de asta, am deschis portiera pe locul soferului pentru a porni aerul conditionat”, a declarat Amanda pentru Daily Mail.

Brusc, masina a inceput sa o ia la vale si a trecut peste micuta Charlotte, care n-a reusit sa se fereasca.

„Stiu sigur ca masina era in parcare si avea frana de mana trasa. Ceva s-a intamplat cand am deschis portiera la mine, sa pornesc aerul conditionat. Nu imi mai aduc aminte prea multe din acel moment, insa cativa martori mi-au spus ca urlam dupa ajutor, in timp ce incercam sa imi salvez copilul”.

Astazi, isi creste cei patru copii si isi jeleste fetita moarta in camerele de motel

Evenimentul a marcat-o profund pe mama celor patru copilasi. Sunt multe nopti in care prefera sa doarma la motel, pentru ca nu suporta linistea de acasa, absenta fetitei sale, dar mai ales, sa-i vada seara patutul gol.

O mama si-a ucis accidental fetita. Femeia mai are acasa 3 copii

Tristetea, regretul si sentimentul de vinovatie sunt mult prea coplesitoare.

„A fost cea mai cumplita zi din viata mea. Vreau ca oamenii sa inteleaga faptul ca nu eu am facut-o. Imi luasem toate masurile de siguranta. Copiii sunt viata mea. Charlotte era atat de zambitoare, tuturor le era drag de ea.

Stiu ca nu imi voi reveni niciodata in totalitate, insa vreau sa imi gasesc puterea sa imi revin. De dragul copiilor mei, mai ales ca bebelusul meu nou nascut are nevoie de mine. Cu toate astea, imi e greu sa ma intorc acum acasa.”

Povestea ei a devenit publica pe o pagina de fundraisinig.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

5 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

2 săptămâni

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni