Știri externe

O fetiță de 4 ani a murit după o injecție cu anestezic, într-un cabinet stomatologic din Germania | Demamici.ro

O fetiță de 4 ani a murit după o injecție cu anestezic, într-un cabinet stomatologic din Germania. Moartea Emiliei, într-un cabinet stomatologic din Kronberg, Germania, a venit ca un fulger. O ancheta pentru ucidere din culpă a fost deschisă în acest caz, iar Parchetul din Frankfurt a confirmat informația pentru jurnaliștii germani, relatează publicația Bild.

Fetița de doar 4 ani a fost dusă la stomatolog pentru rezolvarea problemelor dentare. Pentru că îi era frică de proceduri, cadrele medicale au decis să folosească anestezia. Părinții au fost de acord cu acest lucru, însă nu își imaginau ce urma să se întâmple. În timpul intervenției stomatologice, fetița s-ar fi trezit, moment în care medicul a decis să îi mai administreze o doză de anestezic. După această a doua doză, copila nu s-a mai trezit.

O fetiță de 4 ani a murit după o injecție cu anestezic, într-un cabinet stomatologic din Germania. Cauza morții: septicemia

Potrivit jurnaliștilor germani, cauza morții copilei a fost septicemia. Anestezicul folosit ar fi fost destinat adulților și, în plus, ar fi fost contaminat. Mai mult decât atât, aceeași publicație notează faptul că echipele medicale de urgență ar fi fost chemate multe prea târziu, după mai multe încercări nereușite de resuscitare.

Vezi si: Baietelul de 4 ani care a murit dupa ce a fost anesteziat la stomatologie, condus pe ultimul drum | Demamici.ro

Petru, băiețelul de 4 ani care a murit după ce a fost anesteziat într-un cabinet stomatologic

Un baietel in varsta de 4 ani din Pitesti a fost dus de parinti intr-un cabinet stomatologic pentru a-i fi rezolvata o problema dentara.

La o consultatie, medicii au spus ca are nevoie de o interventie in care sa fie tratate cateva carii complicate. Procedura ar fi presupus si scoaterea nervului si ar fi fost dureroasa fara anestezie. Baietelului i s-a facut anestezie generala.

In timpul procedurii medicale, copilul a intrat in stop cardio-respirator. A fost resuscitat si transferat la Spitalul de Pediatrie din Pitesti, iar de acolo la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata. Petru a intrat in moarte cerebrala, iar dupa cateva ore a intrat in stop cardio-respirator si nu a mai raspuns manevrelor de resuscitare.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni