O fetita de 15 luni s-a intors de la gradinita cu 25 de muscaturi pe corp | Demamici.ro

Alice Martin a avut parte de un soc cand a descoperit ca fetita sa, Rosalynn, s-a intors de la gradinita plina de muscaturi. Femeia sustine ca micuta a fost muscata de 25 de ori in aceeasi zi si ca personalul de la gradinita nu a anuntat-o cu privire la incident.

Alice Martin a depus plangere la Politie, acuzand personalul unitatii de neglijenta. De asemenea, mama a notificat si Departamentul de Sanatate din Statele Unite ale Americii. Nervoasa si suparata, Alice nu isi poate explica modul in care s-a produs incidentul.

„Orice copil muscat de atatea ori ar plange si ar fi foarte suparat”, a declarat femeia care crede ca micutii au fost lasati singuri, nesupravegheati sau ca ingrijitoarele pur si simplu le-au ignorat plansetele.

Cu toate ca incidentul s-a petrecut in luna februarie, nimeni nu a luat nicio masura pana in momentul de fata. Alice Martin este terifiata si sustine ca nici pana acum nu stie cu exactitate ce s-a intamplat in ziua in care fiica ei a ajuns acasa plina de semne.

„Am depus o plangere la Politie pentru neglijenta si am notificat Departamentul de Sanatate care a acreditat gradinita, insa cazul este in continuare in curs de investigare”, a scris mamica pe contul sau de socializare.

„Nu am primit nicio veste de la Departament in legatura cu desfasurarea anchetei”, a adaugat femeia.

Justin, sotul lui Alice, a marturisit ca mama a vazut muscaturile imediat dupa ce fetita a fost adusa acasa de la gradinita si i-a schimbat hainele. „M-a luat durerea de stomac. Eram furioasa si suparata in acelasi timp. La inceput, prima mea reactie a fost: „Astea sunt muscaturi?”, apoi creierul meu a incetat sa mai gandeasca si am inceput sa plang”, a declarat mama potrivit Daily Mail.

Raymond Smith, ofiter de Politie din Tucson, sustine ca muscaturile apartin unui alt copil si ca TPD (Unitatea impotriva Abuzului asupra Copiilor) investigheaza cazul.

„Daca stiu ce s-a intamplat? Nu, dar un copil care e muscat de atatea ori plange si este foarte suparat. Prin faptul ca nimeni nu a intervenit in atatea minute, poate ca (n.r. – copiii) au fost lasati singuri, poate ca nu au fost bagati in seama in ciuda plansetelor. Nu stiu. Stiu ca e nevoie de ceva timp pentru a produce asemenea semne”, a adaugat Alice.

Cazul revoltator s-a produs la gradinita „Creative Beginnings Preschool” din Tucson, Arizona, Statele Unite ale Americii.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână